Închide meniul

Ilie Poenaru, răspuns pentru fanii care i-au cerut demisia după UTA – Universitatea Craiova 1-2: „Nu mă gândesc să plec. Este presiune”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2022, 21:37

Ilie Poenaru, răspuns pentru fanii care i-au cerut demisia după UTA – Universitatea Craiova 1-2: „Nu mă gândesc să plec. Este presiune

Lui Ilie Poenaru i s-a cerut demisia la finalu partidei cu Universitatea Craiova

Ilie Poenaru pleacă de la UTA Arad / Hepta

Ilie Poenaru, răspuns pentru fanii care i-au cerut demisia după UTA – Universitatea Craiova 1-2. Antrenorul arădenilor a spus că nu se gândeşte să plece de la echipă, deşi a fost contestat de tot stadionul la finalul partidei echipa lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi a anunţat că nu vrea să plece, Ilie Poenaru a spus că va avea o discuţie cu cei din conducerea clubului.

Ilie Poenaru, răspuns pentru fanii care i-au cerut demisia

Da, sunt supărat pe Paul Anton. E un jucător cu experiență, care dă echilibru. E jucătorul de la care am pretenții, dar ce să fac? Modul în care primim cartonașele roșii… dacă le-am lua pentru a obține un rezultat era altecva, dar noi le luăm numai pe prostii.

Presiune este. Publicul își dorește foarte multe. Cu toții ne doream să fim la finalul turului pe un alt loc în clasament. Din păcate, am făcut greșeli personale și am ajuns unde am ajuns.

Da, e normal (n.r – ca fanii să îi ceară demisia), sunt supărați, își doresc mult mai mult. E un public minunat, care vrea să vadă altceva, să vadă că echipa câștigă. E normal să aibă reacția asta, dar, în momentul acesta, ăștia suntem acum.

Reclamă

Nu mă gândesc să plec deocamdată. O să am o discuție cu conducerea după acest tur, vom analiza și vom vedea ce decizie vom lua„, a spus Ilie Poenaru la orangesport.ro.

UTA – Universitatea Craiova 1-2. Victorie muncită pentru echipa lui Rădoi

UTA a deschis scorul prin fundaşul mauritan Aly Abeid (13), după o minge respinsă greşit de Nicuşor Bancu la un corner. A fost primul gol marcat de african pentru UTA. Universitatea a controlat jocul în continuare şi a reuşit egalarea în finalul primei reprize, prin Ştefan Baiaram (45+1), cu capul din lovitura liberă executată de Dan Nistor.

Echipa antrenată de Mirel Rădoi a marcat golul victoriei prin acelaşi Baiaram (57), lansat de Nistor, după ce UTA a rămas în zece oameni în min. 50, când Paul Anton a primit al doilea cartonaş galben.

Reclamă 4 / 0/3

În min. 19, Mihai Dobrescu (UTA) a trimis mingea în bara propriei porţi. Suporterii echipei arădene au cerut pe finalul meciului demisia antrenorului Ilie Poenaru.

UTA a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în Superligă, un egal şi patru eşecuri.

Universitatea a ajuns la opt meciuri consecutive cu gol primit în Liga 1. Universitatea venea după trei înfrângeri consecutive în deplasare.

UTA Arad – Universitatea Craiova 1-2 (1-1), Arena ”Francisc Neuman” – Arad
Au marcat: Aly Abeid (13), respectiv Ştefan Baiaram (45+1, 57).
Cartonaş roşu: Paul Anton (UTA, 50).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Andrei Constantinescu (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Florin Andrei (Târgu Mureş)
Arbitru video: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitru asistent video: Romică Bîrdeş (Piteşti)

Recomandări
  • Ilie Poenaru, răspuns pentru fanii care i-au cerut demisia
  • UTA – Universitatea Craiova 1-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și