Închide meniul

Antrenorul care poate sta pe banca FCSB în meciul cu West Ham! A condus deja antrenamentul de azi

Dan Roșu Publicat: 1 noiembrie 2022, 10:51

Reclamă
Antrenorul care poate sta pe banca FCSB în meciul cu West Ham! A condus deja antrenamentul de azi

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gigi Becali după FCSB - Rapid

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Antrenorul care poate sta pe banca FCSB în meciul cu West Ham este Mihai Pintilii. Din informaţiile AS.ro, secundul lui Nicolae Dică conduce antrenamentele de azi şi sunt şanse mari să rămână la conducere şi pentru ultimul duel din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţinând cont că duelul cu englezii este peste doar două zile, rămâne de văzut dacă Gigi Becali va reuşi să găsească un înlocuitor într-un timp atât de scurt. Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru sunt favoriţii patronului roş-albaştrilor.

Antrenorul care poate sta pe banca FCSB în meciul cu West Ham

Gigi Becali îl apreciază mult pe Mihai Pintilii, despre care a dezvăluit că a refuzat un salariu lunar de 15.000 de euro de la Federaţie şi a rămas pe o sumă de cinci ori mai mică în funcţia de secund la FCSB. Oferta a venit pentru a deveni secundul lui Edi Iordănescu.

Cu câteva luni în urmă, Mihai Stoica era convins că Pintilii va fi antrenorul ideal pentru echipa lui Gigi Becali peste câţiva ani. Mihai Stoica spune că Mihai Pintilii trebuie să mai crească pentru a face faţă cerinţelor de la FCSB.

Mihai Pintilii are sprijinul lui Mihai Stoica

„Mi-l doresc pe Pintilii, dar să mai crească Pintilii, până când o să aibă… O să mai dureze câţiva ani până când o să aibă şi el dreptul, licenţa. De aia… Înţelegeţi de ce m-am luptat atunci (n.r. să nu plece Pintilii la naţională), însă, fără să ştiu că el se uita, l-am atins la coarda sensibilă.

Reclamă

Habar n-aveam, doar că aia a fost întâmplarea. De aia m-am luptat să nu plece la echipa naţională. Pe Pintilii îl văd în doi ani, trei ani, când o să aibă licenţa, îl văd pregătit pentru a prelua echipa. Fără licenţă, ştii cum e… Poenaru poate, Croitoru poate, la noi nu poate nimeni”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro, în luna mai, înainte ca Dică la FCSB.

Mihai Pintilii a jucat pentru FCSB în perioadele 2012-2014 și 2016-2020. Mijlocașul a câștigat două campionate și o Supercupă. Edi Iordănescu a recunoscut că și-l dorește în staff pe Mihai Pintilii, alături de care a colaborat foarte bine pe perioada în care acesta a fost antrenorul celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și