Închide meniul

Antrenorul care poate sta pe banca FCSB în meciul cu West Ham! A condus deja antrenamentul de azi

Dan Roșu Publicat: 1 noiembrie 2022, 10:51

Reclamă
Antrenorul care poate sta pe banca FCSB în meciul cu West Ham! A condus deja antrenamentul de azi

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gigi Becali după FCSB - Rapid

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Antrenorul care poate sta pe banca FCSB în meciul cu West Ham este Mihai Pintilii. Din informaţiile AS.ro, secundul lui Nicolae Dică conduce antrenamentele de azi şi sunt şanse mari să rămână la conducere şi pentru ultimul duel din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţinând cont că duelul cu englezii este peste doar două zile, rămâne de văzut dacă Gigi Becali va reuşi să găsească un înlocuitor într-un timp atât de scurt. Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru sunt favoriţii patronului roş-albaştrilor.

Antrenorul care poate sta pe banca FCSB în meciul cu West Ham

Gigi Becali îl apreciază mult pe Mihai Pintilii, despre care a dezvăluit că a refuzat un salariu lunar de 15.000 de euro de la Federaţie şi a rămas pe o sumă de cinci ori mai mică în funcţia de secund la FCSB. Oferta a venit pentru a deveni secundul lui Edi Iordănescu.

Cu câteva luni în urmă, Mihai Stoica era convins că Pintilii va fi antrenorul ideal pentru echipa lui Gigi Becali peste câţiva ani. Mihai Stoica spune că Mihai Pintilii trebuie să mai crească pentru a face faţă cerinţelor de la FCSB.

Mihai Pintilii are sprijinul lui Mihai Stoica

„Mi-l doresc pe Pintilii, dar să mai crească Pintilii, până când o să aibă… O să mai dureze câţiva ani până când o să aibă şi el dreptul, licenţa. De aia… Înţelegeţi de ce m-am luptat atunci (n.r. să nu plece Pintilii la naţională), însă, fără să ştiu că el se uita, l-am atins la coarda sensibilă.

Reclamă

Habar n-aveam, doar că aia a fost întâmplarea. De aia m-am luptat să nu plece la echipa naţională. Pe Pintilii îl văd în doi ani, trei ani, când o să aibă licenţa, îl văd pregătit pentru a prelua echipa. Fără licenţă, ştii cum e… Poenaru poate, Croitoru poate, la noi nu poate nimeni”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro, în luna mai, înainte ca Dică la FCSB.

Mihai Pintilii a jucat pentru FCSB în perioadele 2012-2014 și 2016-2020. Mijlocașul a câștigat două campionate și o Supercupă. Edi Iordănescu a recunoscut că și-l dorește în staff pe Mihai Pintilii, alături de care a colaborat foarte bine pe perioada în care acesta a fost antrenorul celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și