Închide meniul

AS.ro LIVE | Bogdan Popescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fondatorul Football Museum Bucharest vine cu poveşti de senzaţie

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2022, 10:26

Reclamă

Bogdan Popescu a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE, de la 10:30. Fondatorul primului muzeu dedicat fotbalului, din România, vine cu poveşti de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Football Museum Bucharest şi-a deschis porţile pe 1 noiembrie, iar iubitorii fotbalului se pot bucura de o experienţă unică.

AS.ro LIVE | Bogdan Popescu a fost invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30

Proiectul primului muzeu de fotbal de la noi din ţară îşi propune să devină o destinaţie de referinţă pe harta turismului românesc, în baza unui proiect amplu de amenajare la standarde europene, fiind localizat într-o clădire din zona istorică a Bucureştiului, complet restaurată. Muzeul va găzdui colecţii locale şi internaţionale, atât permanente, cât şi temporare, cu valoroase obiecte de patrimoniu.

În plus, fondatorii Football Museum şi-au propus ca fiecare lansare şi eveniment să fie susţinute şi de prezenţa unora dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului mondial. Astfel, cu doar câteva zile până la deschiderea oficială, jucători din Generaţia de Aur, precum Ilie Dumitrescu, Basarab Panduru şi Florin Răducioiu au trecut pragul muzeului.

Primul muzeu dedicat fotbalului

Pe lângă spaţiul expoziţional, Football Museum Bucharest va include spaţii de evenimente, bistro/football pub, cafenea şi fan shop, aflate permanent la dispoziţia vizitatorilor expoziţiei şi a celor care caută modalităţi diferite de petrecere a timpului liber în Centrul Vechi al Capitalei. Organizatorii pregătesc, de asemenea, un plan de evenimente complet inedite care să îmbogăţească experienţa vizitatorilor şi partenerilor muzeului şi să menţină activ interesul comunităţii.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și