Închide meniul

Simona Halep, apariţie de senzaţie lângă Diana, soţia lui Dan Şucu: „Ce cadou minunat de ziua mea”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 noiembrie 2022, 14:53

Reclamă
Simona Halep, apariţie de senzaţie lângă Diana, soţia lui Dan Şucu: „Ce cadou minunat de ziua mea

În ce oraș se relaxează Simona Halep, înaintea procesului de dopaj

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep, apariţie de senzaţie lângă Diana, soţia lui Dan Şucu. Simona Halep a fost la unul dintre magazinele pe care le deţine soţia finanţatorului de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta este prima apariţie într-o postare pe reţelele de socializare a Simonei Halep, după scandalul de dopaj în care este implicată.

Simona Halep, apariţie de senzaţie lângă Diana, soţia lui Dan Şucu

Ce surpriză placută! Astăzi a fost la noi în magazin Simona Halep!!!! Ce cadou minunat de ziua mea!„, a scris soţia lui Dan Şucu.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sucu Diana (@sucudiana)

Variantă şoc pentru Simona Halep în scandalul de dopaj

Cristian Jura, cel care este arbitru în cadrul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a dezvăluit că Simona Halep este în faţa unui proces de durată. Campioana noastră a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, Roxadustat.

Reclamă

Alte probe nu vor mai fi recoltate, sunt doar proba A și B care au fost analizate deja, deci din acest punct nu o să se mai întâmple nimic. Avem doar buletinele de analiză și suntem doar în etapa procedurală de mers în fața unui tribunal și de a încerca să-ți dovedești nevinovăția.

Nu vom avea un verdict mai devreme de un an și asta doar dacă sportiva va cere o procedură rapidă de contestare (expedite arbitration) a rezultatului WADA.

Știți cum este și cu procedura asta, sportivul o cere și trebuie văzut dacă se aprobă sau nu. În perioada asta poate juca doar la turnee demonstrative, dar atât.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt mai multe interdicții cu privire la ce poate să facă sau ce nu poate să facă, dar în principal nu poate juca meciuri oficiale și asta este el mai important„, a declarat Cristian Jura pentru sptfm.ro.

Românul de la TAS anunţă că este o diferenţă mare între cazul Simonei Halep şi cel al Mariei Sharapova. Rusoaica a fost depistată pozitiv cu meldoniu şi a revenit în circuit după 15 luni.

Cazul Simonei Halep e cu totul diferit față de cel al Sharapovei, nu trebuie sa le comparăm.

Rusoaica a folosit o substanță aflată pe lista de tranziție a celor interzise, pe când Simona e acuzată pentru dopaj cu o substanță interzisă de mai multi ani„, a mai spus Jura.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și