Închide meniul

Simona Halep, apariţie de senzaţie lângă Diana, soţia lui Dan Şucu: „Ce cadou minunat de ziua mea”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 noiembrie 2022, 14:53

Simona Halep, apariţie de senzaţie lângă Diana, soţia lui Dan Şucu: „Ce cadou minunat de ziua mea

În ce oraș se relaxează Simona Halep, înaintea procesului de dopaj

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep, apariţie de senzaţie lângă Diana, soţia lui Dan Şucu. Simona Halep a fost la unul dintre magazinele pe care le deţine soţia finanţatorului de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta este prima apariţie într-o postare pe reţelele de socializare a Simonei Halep, după scandalul de dopaj în care este implicată.

Simona Halep, apariţie de senzaţie lângă Diana, soţia lui Dan Şucu

Ce surpriză placută! Astăzi a fost la noi în magazin Simona Halep!!!! Ce cadou minunat de ziua mea!„, a scris soţia lui Dan Şucu.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sucu Diana (@sucudiana)

Variantă şoc pentru Simona Halep în scandalul de dopaj

Cristian Jura, cel care este arbitru în cadrul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a dezvăluit că Simona Halep este în faţa unui proces de durată. Campioana noastră a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, Roxadustat.

Reclamă

Alte probe nu vor mai fi recoltate, sunt doar proba A și B care au fost analizate deja, deci din acest punct nu o să se mai întâmple nimic. Avem doar buletinele de analiză și suntem doar în etapa procedurală de mers în fața unui tribunal și de a încerca să-ți dovedești nevinovăția.

Nu vom avea un verdict mai devreme de un an și asta doar dacă sportiva va cere o procedură rapidă de contestare (expedite arbitration) a rezultatului WADA.

Știți cum este și cu procedura asta, sportivul o cere și trebuie văzut dacă se aprobă sau nu. În perioada asta poate juca doar la turnee demonstrative, dar atât.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt mai multe interdicții cu privire la ce poate să facă sau ce nu poate să facă, dar în principal nu poate juca meciuri oficiale și asta este el mai important„, a declarat Cristian Jura pentru sptfm.ro.

Românul de la TAS anunţă că este o diferenţă mare între cazul Simonei Halep şi cel al Mariei Sharapova. Rusoaica a fost depistată pozitiv cu meldoniu şi a revenit în circuit după 15 luni.

Cazul Simonei Halep e cu totul diferit față de cel al Sharapovei, nu trebuie sa le comparăm.

Rusoaica a folosit o substanță aflată pe lista de tranziție a celor interzise, pe când Simona e acuzată pentru dopaj cu o substanță interzisă de mai multi ani„, a mai spus Jura.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și