Închide meniul
Video

România atacă EURO în haine noi! Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu, vizită la fabrica unde se produce echipamentul naţionalei

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2022, 22:52

Reclamă

România atacă EURO în haine noi

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu de la "fabrica" unde se produce echipamentul naţionalei

România atacă EURO în haine noi, iar Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu au mers să viziteze locul unde se fabrică echipamentul naţionalei, şi mai exact, în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu are ca obiectiv calificarea României la Campionatul European din 2024! „Tricolorii” se vor duela cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra, în grupa preliminară, iar primele meciuri vor avea loc în martie.

România atacă EURO în haine noi

România va avea parte de un echipament special, la meciurile din preliminariile EURO 2024. Edi Iordanescu a mers sa vada cu ochii lui cum sunt desenate noile echipamente ale Romaniei. Selecţionerul a stat cu ochii pe designerii sponsorului naţionalei.

„O să mă ocup de desenul tactic la naţională. Aici, dacă mă bag, am probleme mari!”, a spus Edi Iordănescu.

Echipamentul nou al „tricolorilor” va fi gata în primăvară, înainte de primul meci din grupa preliminară. Fascinat de noile tricouri, selecţionerul a declarat că acestea vor fi perfecte pentru a fi îmbrăcate la EURO 2024: „Bun pentru european!”, a completat Edi Iordănescu

Reclamă

Răzvan Burleanu l-a însoţit pe Edi Iordănescu să viziteze „fabrica” unde se produc noile tricouri ale naţionale. Ca şi selecţionerul, preşedintele FRF a fost plăcut surprins de ceea ce a găsit în Spania.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal i-a transmis un mesaj selecţionerului, sfătuindu-l să se „inspire” din practicile tatălui său, Anghel Iordănescu, cel care a stat pe banca echipei naţionale la utlimul turneu final la care am participat, EURO 2016.

„Să ne aducă succes şi puţină şansă, de care avem nevoie. Şi să ne asigure calificarea la turneul final. Ne-am dori ca Edi sa se inspire din povestea de succes a tatălui său şi să mergem la urmatorul turneu final”, a spus Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Din martie, bataliile pentru Euro ale Romaniei vor fi în direct la Antena 1.

Edi Iordănescu, încă un răspuns după criticile venite după retrogradarea din Liga Națiunilor

Edi Iordănescu a venit cu încă un răspuns după criticile venite după retrogradarea din Liga Națiunilor. Selecționerul României susține că un capăt de drum va veni doar în cazul în care va rata calificarea la EURO 2024.

„Am spus de la început, pentru mine este capăt de drum dacă nu ne calificăm la European. Eu, în momentul de față, nu am nicio calificare ratată. Da, Liga Națiunilor a fost o anticameră. Care este obiectivul final și capătul drumului? Calificarea la European, da?

Această primă etapă a Ligii Națiunilor ne facilita niște avantaje, dar ajungeam tot acolo în Germania, la European. Dacă noi ne vom califica la European, mai contează ce s-a întâmplat? O să-mi spui că am retrogradat în urnă. Și la ce ne ajută urna respectivă?

Avem echipe cu mai multă tradiție, Turcia, până și Grecia, care e campioană europeană, care au fost în urne inferioare. Ne ducem mai jos, dar, dacă echipa națională se va consolida, va fi definită, cu siguranță că după o campanie de Liga Națiunilor va urca din nou o urnă. Efectele nu sunt atât de negative”, a spus Edi Iordănescu, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și