Închide meniul
Video

România atacă EURO în haine noi! Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu, vizită la fabrica unde se produce echipamentul naţionalei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2022, 22:52

România atacă EURO în haine noi

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu de la "fabrica" unde se produce echipamentul naţionalei

România atacă EURO în haine noi, iar Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu au mers să viziteze locul unde se fabrică echipamentul naţionalei, şi mai exact, în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu are ca obiectiv calificarea României la Campionatul European din 2024! „Tricolorii” se vor duela cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra, în grupa preliminară, iar primele meciuri vor avea loc în martie.

România atacă EURO în haine noi

România va avea parte de un echipament special, la meciurile din preliminariile EURO 2024. Edi Iordanescu a mers sa vada cu ochii lui cum sunt desenate noile echipamente ale Romaniei. Selecţionerul a stat cu ochii pe designerii sponsorului naţionalei.

„O să mă ocup de desenul tactic la naţională. Aici, dacă mă bag, am probleme mari!”, a spus Edi Iordănescu.

Echipamentul nou al „tricolorilor” va fi gata în primăvară, înainte de primul meci din grupa preliminară. Fascinat de noile tricouri, selecţionerul a declarat că acestea vor fi perfecte pentru a fi îmbrăcate la EURO 2024: „Bun pentru european!”, a completat Edi Iordănescu

Reclamă

Răzvan Burleanu l-a însoţit pe Edi Iordănescu să viziteze „fabrica” unde se produc noile tricouri ale naţionale. Ca şi selecţionerul, preşedintele FRF a fost plăcut surprins de ceea ce a găsit în Spania.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal i-a transmis un mesaj selecţionerului, sfătuindu-l să se „inspire” din practicile tatălui său, Anghel Iordănescu, cel care a stat pe banca echipei naţionale la utlimul turneu final la care am participat, EURO 2016.

„Să ne aducă succes şi puţină şansă, de care avem nevoie. Şi să ne asigure calificarea la turneul final. Ne-am dori ca Edi sa se inspire din povestea de succes a tatălui său şi să mergem la urmatorul turneu final”, a spus Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Din martie, bataliile pentru Euro ale Romaniei vor fi în direct la Antena 1.

Edi Iordănescu, încă un răspuns după criticile venite după retrogradarea din Liga Națiunilor

Edi Iordănescu a venit cu încă un răspuns după criticile venite după retrogradarea din Liga Națiunilor. Selecționerul României susține că un capăt de drum va veni doar în cazul în care va rata calificarea la EURO 2024.

„Am spus de la început, pentru mine este capăt de drum dacă nu ne calificăm la European. Eu, în momentul de față, nu am nicio calificare ratată. Da, Liga Națiunilor a fost o anticameră. Care este obiectivul final și capătul drumului? Calificarea la European, da?

Această primă etapă a Ligii Națiunilor ne facilita niște avantaje, dar ajungeam tot acolo în Germania, la European. Dacă noi ne vom califica la European, mai contează ce s-a întâmplat? O să-mi spui că am retrogradat în urnă. Și la ce ne ajută urna respectivă?

Avem echipe cu mai multă tradiție, Turcia, până și Grecia, care e campioană europeană, care au fost în urne inferioare. Ne ducem mai jos, dar, dacă echipa națională se va consolida, va fi definită, cu siguranță că după o campanie de Liga Națiunilor va urca din nou o urnă. Efectele nu sunt atât de negative”, a spus Edi Iordănescu, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și