Închide meniul

Dinamo poate evolua în Ghencea, însă FCSB a primit interzis! Anunțul de ultimă oră făcut de Florin Talpan

Viviana Moraru Publicat: 3 noiembrie 2022, 13:36

Reclamă
Dinamo poate evolua în Ghencea, însă FCSB a primit interzis! Anunțul de ultimă oră făcut de Florin Talpan

Oficialii de la CSA Steaua au lansat un nou atac la adresa celor de la FCSB

Stadionul celor de la CSA Steaua/ Hepta

Dinamo poate evolua pe arena din Ghencea, însă FCSB a primit interzis din partea lui Florin Talpan. Acesta nu exclude varianta ca trupa lui Ovidiu Burcă să-și dispute meciurile din Liga a 2-a pe terenul rivalilor roș-albaștrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a primit acceptul de a evolua pe Arcul de Triumf. Prima partidă a „câinilor” pe arena din București va fi cea cu Sepsi, din Cupa României. Între timp, pentru roș-albi a apărut și varianta arenei din Ghencea.

Dinamo poate evolua în Ghencea, însă FCSB a primit interzis! Anunțul lui Florin Talpan

Florin Talpan și oficialii de la FCSB se află în plin proces pentru palmaresul Stelei. Decizia a fost amânată pentru luna martie, după recursul judecat joi.

La finalul întâlnirii din instanță, Florin Talpan a declarat că FCSB nu poate evolua pe arena din Ghencea, în ciuda dorinței lui Gigi Becali. Juristul de la CSA Steaua susține că, până la soluționarea procesului, trupa roș-albastră din Liga 1 va avea interzis în Ghencea.

Totodată, Talpan nu exclude varianta ca un alt club să evolueze pe stadionul celor de la Steaua. Astfel, acesta a declarat că rivalii de la Dinamo au porțile deschise în Ghencea!

Reclamă

„FCSB pe Ghencea? Nu se pune problema de aşa ceva. Domnul ministru nu poate să decidă împotriva hotârărilor pronunaţe de istanţă. Atât timp căt există litigii, din punct de vedere legal, nu există aşa ceva.

Până când nu se soluţionează toate dosarele, nu se va întâmplă nimic. Deci dacă in perioadă asta un alt club face cerere să joace un meci în Ghencea, se poate. De ce să nu joace Dinamo în Ghencea? Dacă solicită lucrul acesta şi este stadionul liber, se poate, normal”, a declarat Florin Talpan, pentru Orange Sport.

S-a judecat recursul pentru palmaresul Stelei! Totul a durat doar 6 minute

S-a judecat recursul pentru palmaresul Stelei! Totul a durat doar 6 minute. În această dimineaţă, s-a judecat recursul pentru palmaresul Stelei. O nouă etapă din războiul dintre FCSB şi CSA Steaua a durat doar 6 minute. După aceea, instanţa a stabilit un nou termen, 2 martie 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Practic, astăzi, cele două părţi au adăugat la dosar câteva probe noi, susţine gsp.ro. „Salvaţi Steaua”, care sprijină FCSB, a adus probe din perioada 2010 – 2015.

De partea cealaltă, Florin Talpan a adus dovezi cu privire la faptul că cei de la FCSB nu respectă ce a hotărât instanţa, că echipa din Berceni nu ar fi continuatoarea Stelei. Ultimul discurs îi apartine lui Becali, chiar de ieri.

Juristul celor de la CSA a fost vizibil enervat de decizia judecătorilor de a fixa un nou termen pe 2 martie 2023. Talpan şi-ar fi dorit să vină mai devreme.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și