Închide meniul

S-a judecat recursul pentru palmaresul Stelei! Totul a durat doar 6 minute. Reacţia lui Florin Talpan

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 noiembrie 2022, 11:02

S-a judecat recursul pentru palmaresul Stelei! Totul a durat doar 6 minute. Reacţia lui Florin Talpan

S-a judecat recursul pentru palmaresul Stelei! Totul a durat doar 6 minute

S-a judecat recursul pentru palmaresul Stelei! Totul a durat doar 6 minute / Hepta

S-a judecat recursul pentru palmaresul Stelei! Totul a durat doar 6 minute. În această dimineaţă, s-a judecat recursul pentru palmaresul Stelei. O nouă etapă din războiul dintre FCSB şi CSA Steaua a durat doar 6 minute. După aceea, instanţa a stabilit un nou termen, 2 martie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Practic, astăzi, cele două părţi au adăugat la dosar câteva probe noi, susţine gsp.ro. „Salvaţi Steaua”, care sprijină FCSB, a adus probe din perioada 2010 – 2015.

S-a judecat recursul pentru palmaresul Stelei! Totul a durat doar 6 minute

De partea cealaltă, Florin Talpan a adus dovezi cu privire la faptul că cei de la FCSB nu respectă ce a hotărât instanţa, că echipa din Berceni nu ar fi continuatoarea Stelei. Ultimul discurs îi apartine lui Becali, chiar de ieri.

Juristul celor de la CSA a fost vizibil enervat de decizia judecătorilor de a fixa un nou termen pe 2 martie 2023. Talpan şi-ar fi dorit să vină mai devreme.

Gigi Becali îi cântă prohodul lui CSA Steaua

Gigi Becali îi cântă prohodul lui CSA Steaua după ce a primit asigură de la Marcel Colacu că FCSB va fi primită în Ghencea. Patronul vicecampioanei României aşteaptă să vadă cine va fi numit Ministrul Apărării.

Reclamă

Finanţatorul lui FCSB a dezvăluit şi care este principalul motiv pentru care s-a răzgândit şi îşi doreşte să se „mute” pe arena care a costat 100 de milioane de euro şi care are o capacitate de 31.254 de locuri.

„Am vorbit și eu cu el (n.r. Marcel Ciolacu) și mi-a spus că o să revină echipa pe Ghencea. Acum, să vedem. Dumnezeu le aranjează pe toate, le orânduiește ușor, ușor. Dacă o să vină și un Ministru al Apărării care să respecte dreptatea, ca Tudose (n.r. Mihai Tudose), atunci e foarte posibil.

Știu că în trecut am zis că nu o să duc echipa pe Ghencea chiar dacă o să am voie, pentru că nu vreau să mă cert cu suporterii, dar acum sunt convins că nu va mai fi o mare problemă. De ce? Pentru că cei rămași acolo la CSA se vor îndrepta și ei din nou spre noi. Nu vreau să comentez mai mult, să fie toată lumea sănătoasă”, a reacţionat Gigi Becali pentru prosport.ro, cu câteva zile în urmă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și