Închide meniul

Adrian Mititelu, lăsat cu ochii în soare de Walter Zenga: „Nici măcar n-a anunțat că nu poate ajunge la întâlnire!”

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 19:33

Reclamă
Adrian Mititelu, lăsat cu ochii în soare de Walter Zenga: „Nici măcar n-a anunțat că nu poate ajunge la întâlnire!

Adrian Mititelu e patron la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a fost lăsat cu ochii în soare de Walter Zenga. Patronul lui FC U Craiova 1948 caută intens un nou antrenor, după despărțirea de Marius Croitoru. Conducătorul din Bănie a zburat zilele trecute în Dubai pentru a negocia o posibilă colaborare cu Zenga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi n-au ajuns la un numitor comun, iar Adrian Mititelu a explicat de ce.

Adrian Mititelu, lăsat cu ochii în soare de Walter Zenga

Patronul lui FC U Craiova 1948 a dezvăluit că tehnicianul italian n-a mai venit la întâlnirea stabilită la Dubai. Mititelu spune că Zenga nu l-a sunat să-l anunțe că nu mai ajunge.

Adrian Mititelu este convins că Walter Zenga s-a răzgândit după ce Gigi Becali a anunțat că se află, la rândul său, în căutări pentru banca FCSB-ului.

„Am discutat cu Walter Zenga două minute la telefon în ziua de duminică, eu aflându-mă în Dubai. Am stabilit să ne vedem marți la ora 17:00 în hotelul unde sunt cazat, de altfel foarte aproape de locuința acestuia.

Reclamă

Din nefericire, în ziua de marți, Walter nu a putut să onoreze întâlnirea ferm stabilită. Nici măcar n-a anunțat că nu poate ajunge! Coincidență ori nu, evenimentele au avut loc chiar în intervalul de timp în care George Becali caută antrenor.

Prin urmare, probabil Walter a gândit că Mititelu poate să mai aștepte, perspectiva de a antrena FCSB fiind mult mai atrăgătoare. Ulterior, seara, după ce Gigi a transmis ca nu îl interesează Zenga, Walter a invocat scuze personale că n-a venit la întâlnire, apoi a arătat o disponibilitate excesivă să ne vedem.

Era prea târziu pentru un om care pune preț pe demnitate înainte de orice. Sincer, jumătatate din motivele deplasării mele în Dubai se datorau unei discuții cu el față în față. Din păcate, subiectul mi-a lăsat un gust amar! Niciodată n-am discutat despre staff, Vasilică, altele”, a spus Adrian Mititelu, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Walter Zenga despre negocierile cu FC U Craiova 1948

Cu puțin timp înaintea anunțului lui Adrian Mititelu, Walter Zenga și-a exprimat punctul de vedere în contextul unei posibile instalări la cârma lui FC U Craiova 1948.

Antrenorul italian, ultima oară pe banca lui Cagliari, a precizat că a vorbit cu Mititelu, iar negocierile au picat când „discuția a devenit mai intensă”.

„Şi eu m-am bucurat mult când a venit opţiunea asta. Am vorbit cu cei de la Craiova, despre condiţii, situaţia, staff-ul. După a fost o discuţie mai mult pentru contract, dar eu vreau să vin cu staff-ul meu, ai înţeles cum e problema. M-am bucurat foarte mult că cei de la Craiova s-au gândit la mine, dar din fericire nu s-a întâmplat. Domnul Mititelu e încă în Dubai. După am vorbit şi domnul Cohn, care e prietenul meu. Am foarte mulţi prieteni în România.

Normal că la început de discuţii întrebi de pregătire, antrenamente, cum e organizat, tot. Când discuţia devine un pic mai intensă normal că fiecare are limitele lui. Nu e chestie de mulţi asistenţi. Eu am fost în altă ţară… două persoane minimum care sunt lângă tine, care te cunosc bine, care ştiu cum facem, e normal”, a declarat Walter Zenga, pentru Digisport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și