Închide meniul

Adrian Mititelu, lăsat cu ochii în soare de Walter Zenga: „Nici măcar n-a anunțat că nu poate ajunge la întâlnire!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 19:33

Adrian Mititelu, lăsat cu ochii în soare de Walter Zenga: „Nici măcar n-a anunțat că nu poate ajunge la întâlnire!

Adrian Mititelu e patron la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a fost lăsat cu ochii în soare de Walter Zenga. Patronul lui FC U Craiova 1948 caută intens un nou antrenor, după despărțirea de Marius Croitoru. Conducătorul din Bănie a zburat zilele trecute în Dubai pentru a negocia o posibilă colaborare cu Zenga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi n-au ajuns la un numitor comun, iar Adrian Mititelu a explicat de ce.

Adrian Mititelu, lăsat cu ochii în soare de Walter Zenga

Patronul lui FC U Craiova 1948 a dezvăluit că tehnicianul italian n-a mai venit la întâlnirea stabilită la Dubai. Mititelu spune că Zenga nu l-a sunat să-l anunțe că nu mai ajunge.

Adrian Mititelu este convins că Walter Zenga s-a răzgândit după ce Gigi Becali a anunțat că se află, la rândul său, în căutări pentru banca FCSB-ului.

„Am discutat cu Walter Zenga două minute la telefon în ziua de duminică, eu aflându-mă în Dubai. Am stabilit să ne vedem marți la ora 17:00 în hotelul unde sunt cazat, de altfel foarte aproape de locuința acestuia.

Reclamă

Din nefericire, în ziua de marți, Walter nu a putut să onoreze întâlnirea ferm stabilită. Nici măcar n-a anunțat că nu poate ajunge! Coincidență ori nu, evenimentele au avut loc chiar în intervalul de timp în care George Becali caută antrenor.

Prin urmare, probabil Walter a gândit că Mititelu poate să mai aștepte, perspectiva de a antrena FCSB fiind mult mai atrăgătoare. Ulterior, seara, după ce Gigi a transmis ca nu îl interesează Zenga, Walter a invocat scuze personale că n-a venit la întâlnire, apoi a arătat o disponibilitate excesivă să ne vedem.

Era prea târziu pentru un om care pune preț pe demnitate înainte de orice. Sincer, jumătatate din motivele deplasării mele în Dubai se datorau unei discuții cu el față în față. Din păcate, subiectul mi-a lăsat un gust amar! Niciodată n-am discutat despre staff, Vasilică, altele”, a spus Adrian Mititelu, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Walter Zenga despre negocierile cu FC U Craiova 1948

Cu puțin timp înaintea anunțului lui Adrian Mititelu, Walter Zenga și-a exprimat punctul de vedere în contextul unei posibile instalări la cârma lui FC U Craiova 1948.

Antrenorul italian, ultima oară pe banca lui Cagliari, a precizat că a vorbit cu Mititelu, iar negocierile au picat când „discuția a devenit mai intensă”.

„Şi eu m-am bucurat mult când a venit opţiunea asta. Am vorbit cu cei de la Craiova, despre condiţii, situaţia, staff-ul. După a fost o discuţie mai mult pentru contract, dar eu vreau să vin cu staff-ul meu, ai înţeles cum e problema. M-am bucurat foarte mult că cei de la Craiova s-au gândit la mine, dar din fericire nu s-a întâmplat. Domnul Mititelu e încă în Dubai. După am vorbit şi domnul Cohn, care e prietenul meu. Am foarte mulţi prieteni în România.

Normal că la început de discuţii întrebi de pregătire, antrenamente, cum e organizat, tot. Când discuţia devine un pic mai intensă normal că fiecare are limitele lui. Nu e chestie de mulţi asistenţi. Eu am fost în altă ţară… două persoane minimum care sunt lângă tine, care te cunosc bine, care ştiu cum facem, e normal”, a declarat Walter Zenga, pentru Digisport.

Recomandări
  • Adrian Mititelu, lăsat cu ochii în soare de Walter Zenga
  • Ce a spus patronul lui FC U Craiova 1948

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și