Închide meniul

Presa din Spania, șocată de retragerea lui Gerard Pique! Cum au reacționat marile publicații: „A uimit pe toată lumea!”

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 20:57

Reclamă
Presa din Spania, șocată de retragerea lui Gerard Pique! Cum au reacționat marile publicații: „A uimit pe toată lumea!

Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal

Gerard Pique a ajuns la Barcelona când era junior / Profimedia

Presa din Spania a fost șocată de anunțul retragerii lui Gerard Pique. Marile publicații au fost luate complet prin surprindere de decizia fundașului Barcelonei. „A uimit întreaga lume a fotbalului!”, au scris jurnaliștii iberici, după ce Pique a explicat că sâmbătă va juca ultimul său meci pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique a postat un videoclip emoționant, joi seară, în care anunță că își va agăța ghetele în cui, la vârsta de 35 de ani.

Presa din Spania, șocată de retragerea lui Gerard Pique!

Publicațiile catalane au reacționat imediat după anunțul momentului din „sportul rege”.

„Pique a anunțat că pleacă de la Barca și că se retrage!”, au titrat cotidianele Sport.es și Mundo Deportivo.

Jurnaliștii iberici au analizat apoi anunțul făcut de Gerard Pique, fiind șocați de decizia radicală luată de fundașul cu peste 100 de selecții la naționala Spaniei.

Reclamă
Reclamă 4

„Gerard Pique a anunțat că se va despărți de Barca în pauza de iarnă, iar sâmbătă va fi ultimul său meci pe Camp Nou. Într-un anunț făcut pe rețelele sociale, fundașul central catalan a precizat că, la 25 de ani de la sosirea la Barcelona, a venit timpul să spună adio, iar cuvintele sale sunt interpretate ca o retragere din fotbal, ținând cont că a asigurat că nu va mai juca la altă echipă”, a scris Mundo Deportivo.

„Surpriza a apărut! Gerard Pique a postat un videoclip pe rețelele sociale, în care își ia adio de la fanii cules, anunțând că ‘în această sâmbătă va fi ultimul său meci pe Camp Nou’. Jucătorul Barcei a uimit întreaga lume a fotbalului cu anunțul retragerii”, au notat și jurnaliștii Sport.es.

Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal!

Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal, la vârsta de 35 de ani. Spaniolul va disputa ultimul meci din carieră pe Camp Nou sâmbătă, când catalanii vor juca cu Almeria, în La Liga.

Reclamă

Pique a făcut anunțul în mediul online. Fundașul iberic a avut un mesaj special pentru fanii Barcelonei.

Gerard Pique a oferit vestea prin intermediul unui videoclip emoționant.

„Culers, am un singur lucru să vă spun. Am decis că este timpul să închid un ciclu. Am spus întotdeauna că după FC Barcelona nu va mai fi o altă echipă și așa va fi.

În această sâmbătă va fi ultimul meu meci pe Camp Nou. Multă lume a vorbit despre mine în ultimele săptămâni, chiar luni, iar până acum nu am spus nimic. Dar acum vreau să vorbesc despre mine. La fel ca mulți dintre voi, am fost alături de Barca toată viața mea. Nu mi-am dorit să devin fotbalist, ci am vrut să joc pentru Barca”, a anunțat Gerard Pique, pe contul de Twitter.

Gerard Pique și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Barcelona, începând din 2008. 615 meciuri și 53 de goluri sunt cifrele fundașului de 35 de ani în tricoul blaugrana. Pique a scris istorie pe Camp Nou, reușind să câștige 30 de trofee.

Manchester United (2004-2008) și Real Zaragoza (2006-2007, împrumut) sunt celelalte două formații pentru care a mai jucat fundașul spaniol. Pique a crescut la academia Barcei, La Masia, înainte să plece în Anglia, la United.

Gerard Pique a făcut furori și la naționala Spaniei, reușind să contribuie la cucerirea Campionatului Mondial din 2010 și a Campionatului European din 2012.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și