Închide meniul
NEWS ALERT

Gerard Pique și-a anunțat retragerea! Anunțul momentului în lumea fotbalului

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 20:09

Gerard Pique și-a anunțat retragerea! Anunțul momentului în lumea fotbalului

Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal

Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal / Profimedia

  • Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal
  • Anunțul momentului în lumea fotbalului

Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal, la vârsta de 35 de ani. Fundașul Barcelonei a făcut anunțul momentului în lumea fotbalului, joi seară. Spaniolul va disputa ultimul meci din carieră pe Camp Nou sâmbătă, când catalanii vor juca cu Almeria, în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique a făcut anunțul în mediul online. Fundașul iberic a avut un mesaj special pentru fanii Barcelonei.

Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal!

Gerard Pique a oferit vestea prin intermediul unui videoclip emoționant.

Reclamă

„Culers, am un singur lucru să vă spun. Am decis că este timpul să închid un ciclu. Am spus întotdeauna că după FC Barcelona nu va mai fi o altă echipă și așa va fi.

În această sâmbătă va fi ultimul meu meci pe Camp Nou. Multă lume a vorbit despre mine în ultimele săptămâni, chiar luni, iar până acum nu am spus nimic. Dar acum vreau să vorbesc despre mine. La fel ca mulți dintre voi, am fost alături de Barca toată viața mea. Nu mi-am dorit să devin fotbalist, ci am vrut să joc pentru Barca”, a anunțat Gerard Pique, pe contul de Twitter.

Reclamă

Gerard Pique și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Barcelona, începând din 2008. 615 meciuri și 53 de goluri sunt cifrele fundașului de 35 de ani în tricoul blaugrana. Pique a scris istorie pe Camp Nou, reușind să câștige 30 de trofee.

Manchester United (2004-2008) și Real Zaragoza (2006-2007, împrumut) sunt celelalte două formații pentru care a mai jucat fundașul spaniol. Pique a crescut la academia Barcei, La Masia, înainte să plece în Anglia, la United.

Reclamă 4 / 0/3

Gerard Pique a făcut furori și la naționala Spaniei, reușind să contribuie la cucerirea Campionatului Mondial din 2010 și a Campionatului European din 2012.

Imagini uluitoare cu Gerard Pique în Valencia – Barcelona 0-1

În urmă cu numai câteva zile, au fost surprinse imagini uluitoare cu Gerard Pique în timpul derby-ului Valencia – Barcelona, scor 0-1, din etapa a 12-a din La Liga. Fundaşul de 35 de ani s-a confruntat cu mari probleme în momentul în care a fost anunţat să intre pe teren.

Situaţia de necrezut a avut loc în minutul 74, când Jules Kounde s-a accidentat şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. Chiar dacă era evident că francezul nu va mai putea continua, Pique nu a părut deloc atent la ceea ce se întâmplă pe teren.

Xavi a încercat să facă o schimbare rapidă şi i-a cerut lui Pique să vină la schimbare. Totuşi, internaţionalul spaniol nu era pregătit şi nu avea echipamentul pe el.

Jurnaliştii de la mundodeportivo.com anunţă că Pique nu avea ghete, jambiere şi apărători. Mai mult decât atât, nu reuşea să îşi dezlege şireturile şi i-a cerut ajutorul lui Sergio Busquets. De altfel, mijlocaşul a şi fost surprins de camerele TV în timp ce încerca să îşi „salveze” coechipierul.

Pique a avut nevoie de câteva minute până să fie gata să intre pe teren. Busquets nu l-a putut ajuta, astfel că fundaşul Barcelonei a jucat fără a avea prinse şireturile la gheată.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona
Liga Campionilor • 12 apr., 17:16
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 9:20
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3! Ce notă a primit starul lui Luis Enrique