Închide meniul

Mirel Rădoi, reacţie fabuloasă după ce Bancu a dat pasă de gol în Universitatea Craiova – U Cluj 1-0: „Nu sunt singurul imbecil!” Antrenorul, bun de cinste: „Le sunt dator băieților cu o masă!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 noiembrie 2022, 23:34

Reclamă
Mirel Rădoi, reacţie fabuloasă după ce Bancu a dat pasă de gol în Universitatea Craiova – U Cluj 1-0: „Nu sunt singurul imbecil! Antrenorul, bun de cinste: „Le sunt dator băieților cu o masă!

Mirel Rădoi, Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, bun de cinste după Universitatea Craiova – U Cluj 1-0. Antrenorul oltenilor a dezvăluit că își va scoate jucătorii la masă după ce au reușit să nu primească gol în partida de pe Ion Oblemenco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O victorie pe deplin meritată. Ocaziile lor au plecat de la nesincronizările noastre. În rest, în prima repriză cred că am avut posesie 80%, ocaziile au fost covârșitoare și mari. Mă minunez, dar se întâmplă să ratezi. Am trăit unele momente periculos.

Mirel Rădoi, bun de cinste după Universitatea Craiova – U Cluj 1-0

Și în finalul partidei am făcut unele greșeli. Pentru mine, Nicu Bancu nu este nicio surpriză. Nu a jucat doar cu mine titular, nu sunt singurul imbecil. Poziția lui Crețu este normală în sistemul pe care îl jucăm. Mă bucur că reușim să câștigăm și nu primim gol. Eu sunt dator la meci cu o masă că nu primim gol. La fiecare meci, când nu primim gol, va trebui să plătesc ceva.

Ne bucurăm până dimineață. Timpul este scurt. Ivan este bine. Probabil că o să aibă și minute la următoarea partidă. Indiferent de competiție, va trebui să abordăm la fel. Noi va trebui să abordăm la fel. Suntem Universitatea Craiova și va trebui să câștigăm meciurile!”, a spus Mirel Rădoi, conform digisport.ro.

Alexandru Crețu: „Puteam să marcăm mai multe goluri!”

Omul care le-a adus victoria oltenilor e sigur că Universitatea Craiova merita să câștige meciul cu U Cluj la o diferență mai mare de scor.

Reclamă

„Am câștigat la limită, după un astfel de joc, cred că puteam să marcăm mai multe goluri. Practicăm un fotbal plăcut ochiului, avem 700-800 de pase, lucrăm în timpul săptămânii, se vede asta. Joc pe un post care îmi place, îmi dă libertate, prea puțin contează. Mă bucur că pot să-mi ajut echipa. Ne așteaptă meciuri grele”, a spus Alexandru Crețu, conform digisport.ro.

Universitatea Craiova, victorie la limită cu U Cluj

Universitatea Craiova a învins sămbătă, pe teren propriu, echipa Universitatea Cluj, scor 1-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superliga.

În minutul 25, arbitrul Iulian Călin a acordat penalti după ce a consultat VAR, în urma unui fault al lui Briceag la Baiaram, în careul clujenilor. A executat Mitrea, dar portarul Plamen Iliev a respins.

Reclamă 4 / 0/3

Craiova a reuşit să înscrie în minutul 60, când Alexandru Creţu a reluat în plasă, cu o lovitură de cap, centrarea lui Bancu.

Victoria cu U Cluj o duce pe Craiova pe locul 3 în campionat, cu 30 de puncte.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și