Închide meniul

Mirel Rădoi, reacţie fabuloasă după ce Bancu a dat pasă de gol în Universitatea Craiova – U Cluj 1-0: „Nu sunt singurul imbecil!” Antrenorul, bun de cinste: „Le sunt dator băieților cu o masă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 noiembrie 2022, 23:34

Mirel Rădoi, reacţie fabuloasă după ce Bancu a dat pasă de gol în Universitatea Craiova – U Cluj 1-0: „Nu sunt singurul imbecil! Antrenorul, bun de cinste: „Le sunt dator băieților cu o masă!

Mirel Rădoi, Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, bun de cinste după Universitatea Craiova – U Cluj 1-0. Antrenorul oltenilor a dezvăluit că își va scoate jucătorii la masă după ce au reușit să nu primească gol în partida de pe Ion Oblemenco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O victorie pe deplin meritată. Ocaziile lor au plecat de la nesincronizările noastre. În rest, în prima repriză cred că am avut posesie 80%, ocaziile au fost covârșitoare și mari. Mă minunez, dar se întâmplă să ratezi. Am trăit unele momente periculos.

Mirel Rădoi, bun de cinste după Universitatea Craiova – U Cluj 1-0

Și în finalul partidei am făcut unele greșeli. Pentru mine, Nicu Bancu nu este nicio surpriză. Nu a jucat doar cu mine titular, nu sunt singurul imbecil. Poziția lui Crețu este normală în sistemul pe care îl jucăm. Mă bucur că reușim să câștigăm și nu primim gol. Eu sunt dator la meci cu o masă că nu primim gol. La fiecare meci, când nu primim gol, va trebui să plătesc ceva.

Ne bucurăm până dimineață. Timpul este scurt. Ivan este bine. Probabil că o să aibă și minute la următoarea partidă. Indiferent de competiție, va trebui să abordăm la fel. Noi va trebui să abordăm la fel. Suntem Universitatea Craiova și va trebui să câștigăm meciurile!”, a spus Mirel Rădoi, conform digisport.ro.

Alexandru Crețu: „Puteam să marcăm mai multe goluri!”

Omul care le-a adus victoria oltenilor e sigur că Universitatea Craiova merita să câștige meciul cu U Cluj la o diferență mai mare de scor.

Reclamă

„Am câștigat la limită, după un astfel de joc, cred că puteam să marcăm mai multe goluri. Practicăm un fotbal plăcut ochiului, avem 700-800 de pase, lucrăm în timpul săptămânii, se vede asta. Joc pe un post care îmi place, îmi dă libertate, prea puțin contează. Mă bucur că pot să-mi ajut echipa. Ne așteaptă meciuri grele”, a spus Alexandru Crețu, conform digisport.ro.

Universitatea Craiova, victorie la limită cu U Cluj

Universitatea Craiova a învins sămbătă, pe teren propriu, echipa Universitatea Cluj, scor 1-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superliga.

În minutul 25, arbitrul Iulian Călin a acordat penalti după ce a consultat VAR, în urma unui fault al lui Briceag la Baiaram, în careul clujenilor. A executat Mitrea, dar portarul Plamen Iliev a respins.

Reclamă 4 / 0/3

Craiova a reuşit să înscrie în minutul 60, când Alexandru Creţu a reluat în plasă, cu o lovitură de cap, centrarea lui Bancu.

Victoria cu U Cluj o duce pe Craiova pe locul 3 în campionat, cu 30 de puncte.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și