Închide meniul

Adrian Mutu, după FCSB – Rapid 3-1: „Plecăm capul, acceptăm înfrângerea. E un duş rece”. Ce a spus despre eliminarea lui Morais

Dan Roșu Publicat: 6 noiembrie 2022, 23:33

Reclamă
Adrian Mutu, după FCSB – Rapid 3-1: „Plecăm capul, acceptăm înfrângerea. E un duş rece. Ce a spus despre eliminarea lui Morais

Victor Becali nu-i dă nicio şansă lui Adrian Mutu în Serie A

Adrian Mutu, în timpul unui meci pentru Rapid/ Hepta

Adrian Mutu a avut prima reacţie după FCSB – Rapid 3-1. Antrenorul oaspeţilor a recunoscut superioritatea roş-albaştrilor, dar a vorbit şi despre cadourile pe care jucătorii săi le-au făcut gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a dominat-o clar pe Rapid la toate capitolele timp de 75 de minute şi s-a impus cu 3-1, după golurile marcate de Andrei Cordea, Andrea Compagno şi Octavian Popescu, respectiv Marko Dugandzic.

Adrian Mutu, după FCSB – Rapid 3-1

„Moral aveam un avantaj apoi am făcut greşeli colective care ne-au costat. Un duş rece pentru că să pierzi într-un derby, e greu pentru noi, care eram într-o perioadă bună. La jucători nu e vorba de blocaj, e vorba că atunci când faci două cadouri, cazi şi trebuie să-ţi regăseşti echilibrul.

A fost un meci echilibrat în repriza a doua, poate cu un plus pentru noi, că am jucat pe atac. Din păcate nu am reuşit să întoarcem rezultatul. Ne recunoaştem învinşi şi trebuie să muncim mai mult. Gestul lui Junior Morais arată frustrare, dorinţă de a învinge, nu pot să-l accept, dar nici nu pot să-l acuz.

Pe noi nu ne bate un scor, suntem o echipă adevărată, unită, mergem mai departe. Pintilii merită felicitat. Cum spuneţi că FCSB nu are antrenor? Am văzut o relaţie execelntă cu echipa, de ce îi luaţi meritele lui Piti”, a spus Mutu, la Digi Sport.

Reclamă

După primele 17 etape ale acestui sezon, FCSB e pe locul 7, cu 23 de puncte, la nouă lungimi de Rapid, care rămâne pe 2, cu 32 de puncte. Roş-albaştrii au şi două meciuri mai puţin disputate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și