Închide meniul

Mihai Stoica, război total cu ultraşii Rapidului: „Un meci câştigat pentru Bassa şi pentru gestul dezgustător făcut de cei 4.000 care au vizionat partida de la înălţime”

Dan Roșu Publicat: 7 noiembrie 2022, 9:13

Reclamă
Mihai Stoica, război total cu ultraşii Rapidului: „Un meci câştigat pentru Bassa şi pentru gestul dezgustător făcut de cei 4.000 care au vizionat partida de la înălţime

Mihai Stoica, război total cu ultraşii Rapidului

Mihai Stoica, înainte de FCSB - Rapid 3-1 / Facebook Mihai Stoica

Mihai Stoica a intrat într-un război total cu ultraşii Rapidului, după ce FCSB s-a impus cu 3-1 pe Arena Naţională. Totul a pornit de la momentul de reculegere în memoria unui fan decedat al roş-albaştrilor care a fost „stricat” de giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O parte dintre suporterii oaspeţilor au fluierat în timpul minutului de reculegere ţinut înaintea derby-ului şi au strigat „Bucureşti, Rapid Bucureşti”.

Mihai Stoica, război total cu ultraşii Rapidului

„Un meci câştigat pentru cei peste 27.000 stelişti care ne-au rămas alături într-un moment extrem de delicat şi care au extins Peluza Nord Steaua Oficial pe tot stadionul.

Un meci câştigat pentru Bassa şi pentru gestul dezgustător făcut de cei 4.000 care au vizionat partida de la înălţime (o partidă pe care n-o vor uita niciodată) şi nu i-au respectat memoria, deşi noua lor conducere e foarte sensibilă dacă aude un cântec care aparţine folclorului acestor meciuri, dar nu aude obscenităţile incalificabile expectorate de ai lor la adresa noastră. Un meci câştigat cu inima”, a scris Stoica, pe Facebook.

Reclamă

Mihai Stoica, în război cu fanii englezi pe Arena Națională

Mihai Stoica a avut ceva de împărţit şi cu fanii lui West Ham, la meciul din Conference League, pierdut cu 3-0. Aproximativ 2.000 de fani ai lui West Ham au făcut deplasarea pe Arena Națională, la partida cu FCSB.

Suporterii englezi l-au enervat pe Mihai Stoica înaintea fluierului de start. Crainicul stadionului a anunțat că se va ține un moment de reculegere în memoria unuia dintre cei mai vechi fani steliști, dar fanii londonezi n-au ținut cont.

Englezii au început să facă gălăgie, iar crainicul i-a atenționat să se oprească. Suporterii lui West Ham n-au băgat în seamă nici al doilea apel și au continuat să acopere liniștea de pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a „explodat” de furie când a văzut gestul fanilor „ciocănari” și i-a aplaudat ironic, de la marginea terenului, înainte ca echipele să iasă pe teren.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și