Închide meniul

Ce nu s-a văzut la TV, înainte de FCSB – West Ham! Mihai Stoica, în război cu fanii englezi pe Arena Națională

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 22:20

Ce nu s-a văzut la TV, înainte de FCSB – West Ham! Mihai Stoica, în război cu fanii englezi pe Arena Națională

Mesajul lui Mihai Stoica la final de an

Hepta

Ce nu s-a văzut la TV, înainte de FCSB – West Ham! Mihai Stoica s-a aflat în război cu fanii englezi veniți pe Arena Națională, pentru meciul din ultima rundă a grupelor UEFA Conference League. Managerul general al vicecampioanei României a fost enervat la culme de suporterii „ciocănarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproximativ 2.000 de fani ai lui West Ham au făcut deplasarea pe Arena Națională, la partida cu FCSB.

Ce nu s-a văzut la TV, înainte de FCSB – West Ham!

Suporterii englezi l-au enervat pe Mihai Stoica înaintea fluierului de start. Crainicul stadionului a anunțat că se va ține un moment de reculegere în memoria unuia dintre cei mai vechi fani steliști, dar fanii londonezi n-au ținut cont.

Englezii au început să facă gălăgie, iar crainicul i-a atenționat să se oprească. Suporterii lui West Ham n-au băgat în seamă nici al doilea apel și au continuat să acopere liniștea de pe Arena Națională.

Mihai Stoica a „explodat” de furie când a văzut gestul fanilor „ciocănari” și i-a aplaudat ironic, de la marginea terenului, înainte ca echipele să iasă pe teren.

Reclamă
FCSB joacă împotriva lui West Ham, în Conference League
Mihai Stoica, nervos înainte de FCSB – West Ham / AS.ro

Echipele de start pentru FCSB – West Ham:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Bouhenna, Radunovic – Dulca, Edjouma, Oaidă – Cordea, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: Vlad, Crețu, Coman, Stoica, Dumiter, Boboc, Olaru, Radaslavescu, Rusu

Antrenor: Mihai Pintilii

Reclamă 4 / 0/3

West Ham: Areola – Coufal, Johnson, Ogbonna, Aguerd – Lanzini, Coventry, Downes, Scarles – Mubama, Fornals

Rezerve: Hegyi, Randolph – Appiah, Ashby, Casey, Clayton, Forbes, Orford, Potts, Simon-Swyer

Antrenor: David Moyes

FCSB – West Ham, fără miză în contextul calificării în primăvara Conference League!

FCSB a fost eliminată deja din Conference League, după egalul înregistrat în ultima rundă, cu Anderlecht, scor 2-2. Roș-albaștrii au acumulat doar două puncte, după cinci meciuri disputate.

De cealaltă parte, West Ham vrea să scrie istorie la meciul de pe Arena Națională. Trupa londoneză ar putea deveni prima din istorie care câștigă toate meciurile din grupă, calificându-se în optimi cu maximum de puncte.

Miza partidei este și una financiară. În cazul unei victorii, în conturile roș-albaștrilor vor intra 500.000 de euro. Meciul tur s-a încheiat cu victoria londonezilor, scor 3-1, după ce Andrei Cordea a deschis scorul pentru FCSB.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-1 este acum în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a egalat dramatic, în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și