Închide meniul

Mihai Stoica, ironie supremă pentru rapidiști: „Mai bine valet la palat…”. Ce a scris managerul general de la FCSB

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2022, 11:52

Reclamă
Mihai Stoica, ironie supremă pentru rapidiști: „Mai bine valet la palat…. Ce a scris managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, ironie pentru rapidiști

Mihai Stoica a transmis o ironie supremă pentru rapidiști. Managerul general de la FCSB nu și-a iertat rivalii, după victoria de pe Arena Națională, scor 3-1. MM le-a dat replica giuleștenilor, după ce Cristi Săpunaru l-a descris drept „valetul de la Palat” în urmă cu câteva săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a profitat de momentul bun al FCSB-ului, iar după victoria de duminică seară le-a trimis „săgeți” rivalilor de la Rapid.

Mihai Stoica, ironie supremă pentru rapidiști: „Mai bine valet la palat…”

MM a postat o fotografie editată, cu el îmbrăcat în valet și stând lângă o pancartă inscripționată cu textul „Parcarea valetului. Opriți aici, sunteți striviți, plecați acasă” și cu emblema Rapidului.

În plus, oficialul FCSB-ului a adăugat și o descriere ironică la fotografia respectivă.

„‘Mai bine valet la palat / Decât la gol crăcănat’ (Rapsod popular neidentificat)”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Reclamă

 

Mihai Stoica, război total cu ultraşii Rapidului

Mihai Stoica a intrat într-un război total cu ultraşii Rapidului, după ce FCSB s-a impus cu 3-1 pe Arena Naţională. Totul a pornit de la momentul de reculegere în memoria unui fan decedat al roş-albaştrilor care a fost „stricat” de giuleşteni.

Reclamă 4 / 0/3

O parte dintre suporterii oaspeţilor au fluierat în timpul minutului de reculegere ţinut înaintea derby-ului şi au strigat „Bucureşti, Rapid Bucureşti”.

„Un meci câştigat pentru cei peste 27.000 stelişti care ne-au rămas alături într-un moment extrem de delicat şi care au extins Peluza Nord Steaua Oficial pe tot stadionul.

Un meci câştigat pentru Bassa şi pentru gestul dezgustător făcut de cei 4.000 care au vizionat partida de la înălţime (o partidă pe care n-o vor uita niciodată) şi nu i-au respectat memoria, deşi noua lor conducere e foarte sensibilă dacă aude un cântec care aparţine folclorului acestor meciuri, dar nu aude obscenităţile incalificabile expectorate de ai lor la adresa noastră. Un meci câştigat cu inima”, a scris Stoica, pe Facebook.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz Vezi toate știrile
Citește și