Închide meniul

Mihai Stoica, ironie supremă pentru rapidiști: „Mai bine valet la palat…”. Ce a scris managerul general de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2022, 11:52

Mihai Stoica, ironie supremă pentru rapidiști: „Mai bine valet la palat…. Ce a scris managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, ironie pentru rapidiști

Mihai Stoica a transmis o ironie supremă pentru rapidiști. Managerul general de la FCSB nu și-a iertat rivalii, după victoria de pe Arena Națională, scor 3-1. MM le-a dat replica giuleștenilor, după ce Cristi Săpunaru l-a descris drept „valetul de la Palat” în urmă cu câteva săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a profitat de momentul bun al FCSB-ului, iar după victoria de duminică seară le-a trimis „săgeți” rivalilor de la Rapid.

Mihai Stoica, ironie supremă pentru rapidiști: „Mai bine valet la palat…”

MM a postat o fotografie editată, cu el îmbrăcat în valet și stând lângă o pancartă inscripționată cu textul „Parcarea valetului. Opriți aici, sunteți striviți, plecați acasă” și cu emblema Rapidului.

În plus, oficialul FCSB-ului a adăugat și o descriere ironică la fotografia respectivă.

„‘Mai bine valet la palat / Decât la gol crăcănat’ (Rapsod popular neidentificat)”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Reclamă

 

Mihai Stoica, război total cu ultraşii Rapidului

Mihai Stoica a intrat într-un război total cu ultraşii Rapidului, după ce FCSB s-a impus cu 3-1 pe Arena Naţională. Totul a pornit de la momentul de reculegere în memoria unui fan decedat al roş-albaştrilor care a fost „stricat” de giuleşteni.

Reclamă 4 / 0/3

O parte dintre suporterii oaspeţilor au fluierat în timpul minutului de reculegere ţinut înaintea derby-ului şi au strigat „Bucureşti, Rapid Bucureşti”.

„Un meci câştigat pentru cei peste 27.000 stelişti care ne-au rămas alături într-un moment extrem de delicat şi care au extins Peluza Nord Steaua Oficial pe tot stadionul.

Un meci câştigat pentru Bassa şi pentru gestul dezgustător făcut de cei 4.000 care au vizionat partida de la înălţime (o partidă pe care n-o vor uita niciodată) şi nu i-au respectat memoria, deşi noua lor conducere e foarte sensibilă dacă aude un cântec care aparţine folclorului acestor meciuri, dar nu aude obscenităţile incalificabile expectorate de ai lor la adresa noastră. Un meci câştigat cu inima”, a scris Stoica, pe Facebook.

Recomandări
  • Mihai Stoica, ironie supremă pentru rapidiști
  • Ce a postat managerului general de la FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și