Închide meniul

Tragedia uriaşă. Un tânăr de 19 ani a murit sub privirile a zeci de oameni

Publicat: 7 noiembrie 2022, 17:59

Reclamă

Tragedia uriaşă. Un tânăr de 19 ani a murit în urma unui stop cardiac. Gregoire Boidoux se afla la antrenament echipei, alături de zeci de oameni, în momentul tragediei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedie uriaşă în rugby-ul din Franţa. Tânărul Gregoire Boidoux a murit în timpul unui antrenament cu Olympique Marcquois Rugby, echipă la care abia sosise de la Espoirs.

Tânărului de 19 ani i s-a făcut rău în timp ce efectua un exerciţiu fără o intensitatea deosebită.

În timpul antrenamentului pentru National Hopes care a avut loc joi seara, 3 noiembrie, între orele 19:00 și 21:00, pe stadionul MEL din Villeneuve d’Ascq, Gregoire a suferit un stop cardiac neașteptat în timp ce participa la un exercițiu fără o intensitate deosebită.

Gregoire a fost transferat imediat la un spital din Lille, insă a murit din cauze naturale”, se arată într-un comunicat remis de club, conform leparisien.fr.

Reclamă

Clubul transmite sincere condoleanţe familiei. Echipele noastre vor observa un minut de aplauze în cinstea lui Gregoire în următoarele meciuri jucate de club.„, se mai arată în comunicat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 18:00 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden în minutul 2. Se decide campioana din Premier League 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:40 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului Vezi toate știrile
Citește și