Închide meniul
Foto

„Nu fabulez că sunt multimilionară”. Ce s-a aflat despre averea celei mai cunoscute amante din România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2022, 18:59

„Nu fabulez că sunt multimilionară”. Ce s-a aflat despre averea celei mai cunoscute amante din România

Vica Blochina a fost 16 ani amanta lui Victor Piţurcă

Vica Blochina / Instagram

S-au aflat noi detalii despre averea celei mai cunoscute amante din România. Vica Blochina, fosta balerină care a fost 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă, a vorbit despre problemele cu banii cu care se confruntă. Vedeta în vârstă de 47 de ani a acuzat că a fost furată de administratorul din blocul în care locuieşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Învăţată să trăiască în lux, Vica a dezvăluit în premieră că este mult mai atentă la sumele de bani pe care le cheltuie. Este şi motivul pentru care s-a plâns de facturile uriaşe pe care le-a primit la întreţinere. A plătit numai în acest an 10.000 de euro.

Ce s-a aflat despre averea celei mai cunoscute amante din România. Anunţul făcut de Vica Blochina

Vica Blochina a ţinut să precizeze că nu îşi mai permite să achite astfel de sume. „Nu sunt o multimilionară”, a precizat femeia care are un copil cu fostul selecţioner al României.

Eu am plătit anul acesta aproape 10.000 de euro, suma totală cu penalități cu tot. Dacă vrei să scazi sau să rogi să oprească penalitatea, că pentru mine 10.000 de euro sunt bani foarte mulți, și 3000-4000 sunt foarte mulți, în afară de întreținere mai am și altceva de plătit. Eu sunt un om normal nu sunt o nebună să fabulez că sunt multimilionară și mă interesează„, a precizat Vica Blochina pentru spynews.ro.

Vedeta a încercat să obţină eşalonarea datoriilor, mai ales că a fost chemată în instanţă şi risca să îşi piardă apartamentul din centrul Capitalei.

Reclamă

Eu ani de zile m-am dus și le-am zis să ne înțelegem, să oprească penalitățile, să mă lase să plătesc în rate. O chestie e să plătești pe lună 1000 de euro și alta e să plătești 10.000„, a mai spus Blochina.

La finalul anului trecut, Vica anunţase că e dispusă să ia o decizie radicală. Voia să se mută în Statele Unite ale Americii şi să îşi vândă apartamentul cu 400.000 de euro.

Vica Blochina nu s-a ferit să spună ce avere are

Vica negase vehement că riscă să fie evacuată şi că ar avea probleme financiare. Banii câștigați i-ar fi investit în mai multe locuințe și terenuri. A lăsat astfel de înţeles că are o avere uriaşă!

Reclamă 4 / 0/3

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina, în 2021, pentru cancan.ro.

Dezvăluiri incredibile ale fostei amante a lui Victor Pițurcă

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi.  A anunţat cu cine s-a iubit, dar a recunoscut că a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și