Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, prădată chiar în blocul în care a primit un apartament de lux. Acuzaţii grave şi scandal uriaş!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2022, 16:49

Cea mai cunoscută amantă din România, prădată chiar în blocul în care a primit un apartament de lux. Acuzaţii grave şi scandal uriaş!

Cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina nu mai locuieşte cu fiul său / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România ar fi fost prădată chiar în blocul în care locuieşte. Vica Blochina acuză că a fost jefuită chiar de administraţia clădirii, cu care este într-un scandal uriaş. Se poate lăsa cu dosare penale!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit spynews.ro, vedeta în vârstă de 47 de ani a anunţat că mai multe bunuri i-ar fi fost furate din blocul în care locuieşte. Vica are un apartament de lux primit de la Victor Piţurcă, cel cu care a fost 16 ani într-o relaţie. Fostul selecţioner era căsătorit în toată acea perioadă.

Cea mai cunoscută amantă din România ar fi fost prădată

Vica Blochina este implicată într-un nou dosar şi îşi caută dreptatea în instanţă. Asigură că probele video o vor ajuta să îi facă pe vinovaţi să plătească.

Fosta balerină este de mai mult timp în conflict cu cei de la asociaţia de proprietari, care şi-ar fi dorit să o evacueze din apartament din cauza datoriilor de la întreţinere. În acest an, Vica a fost de două ori dată în judecată.

Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2607,92 lei reprezentând cote de întreţinere aferente perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 530,10 lei fond de reparaţii aferent perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 207,38 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada martie 2021 – august 2021, precum şi a sumei de 2841,76 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada august 2019 – februarie 2021. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat”, se arată în dosar, potrivit sursei citate.

Reclamă

Apartamentul Vicăi avea o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Acesta l-a primit în 2007 de la Victor Piţurcă.

Vica Blochina, ameninţată că va rămâne pe drumuri

Vica Blochina trăieşte un adevărat coşmar şi se luptă in instanţă pentru a nu fi dată afară din apartamentul al cărui preţ este estimat la 350.000 de euro. Locuieşte alături de fiul său, Edan.

În acest moment sunt acasă, în apartamentul meu. Sunt probleme, se termină un proces, ei (administrația imobilului, n. red.) încep să deschidă altele. Eu, de fiecare dată, am plătit sumele pe care le-au decis judecătorii, dar, de fiecare dată, mi-au fost cerute altele și altele.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am fost evacuată, voi plăti datoriile. Și nici nu voi fi evacuată, nu vor scoate la licitație niciun apartament. Sunt procese pe rol, e mai complicat, dar nu se pune problema să fiu dată afară din casă.

E problema administrației cu penalitățile pe care mi le tot impun. Ei tot ridică prețurile, după ce plătesc iarăși cer, au tot timpul pretenții, din ce în ce mai mari. Eu am tot plătit. Trei mii de euro o dată, patru, cinci mii în alte dăți. Și tot mai am…„, a declarat Vica Blochina, anul trecut, pentru fanatik.ro.

Cea mai cunoscută amantă din România asigură că nu are probleme cu banii

Cea mai cunoscută amantă din România are o avere uriașă. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă are un trecut tumultos și nu s-a ferit să vorbească despre banii pe care i-a câștigat până acum.

Vedeta a negat vehement și a dezvăluit că nu se pune problema de a avea probleme financiare. Banii câștigați și i-a investit în mai multe locuințe și terenuri. A lăsat de înţeles că are o avere uriaşă!

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina pentru cancan.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și