Închide meniul

Virgil Stănescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul baschetbalist a venit cu poveşti de senzaţie

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2022, 10:22

Reclamă
Virgil Stănescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul baschetbalist a venit cu poveşti de senzaţie

Virgil Stănescu, invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Virgil Stănescu, în cadrul unui eveniment/ Profimedia

Virgil Stănescu a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE. Fostul baschetbalist a venit cu poveşti de senzaţie, despre o carieră încărcată de succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil Stănescu, ajuns la 45 de ani, s-a retras din activitate în 2013, după o carieră de 20 de ani. Fostul sportiv se ocupă în prezent de un proiect dedicat tinerilor talentaţi, din mai multe sporturi, nu doar din baschet.

Virgil Stănescu, invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Virgil Stănescu a fost 10 ani căpitanul naţionalei României, iar de 5 ori a fost desemnat cel mai bun baschetbalist român. Virgil Stănescu a jucat în cariera sa atât la Steaua, cât şi la Dinamo. Totodată, fostul sportiv a evoluat şi în SUA, timp de trei sezoane, între 1998 şi 2001.

Virgil Stănescu are planuri mari şi în continuare. În prezent, Virgil Stănescu este președinte al Sports Hub, o organizație de antreprenoriat sportiv, dar și director executiv al comunității de business CEO Clubs.

”Când intră salariul iese soarele!” Virgil Stănescu, fabulos când a venit vorba de experiența în Rusia

Unul dintre cei mai importanți baschetbaliști din România, Virgil Stănescu, a povestit, la AS.ro LIVE, cum a fost experiența din Rusia. Acesta a recunoscut faptul că inițial a refuzat să se transfere la Santk Petersburg, dar ulterior a fost atras de partea financiară.

Reclamă

Stănescu a recunoscut că prima dată când a primit oferta din Rusia nici nu a vrut să audă. ”Era foarte frig acolo, dar când intra salariul, ieșea soarele”, a povestiti amuzat fostul căpitan al echipei naționale.

”Când m-am dus în Rusia, campionatul de acolo era cel mai bun. Erau campioni ai euroligii, erau campioni europeni. Când a venit oferta am zis: Rusia, nu vreau. A fost Sankt Petresburg. Am zis că hai, orașul frumos.

Era foarte frig, dar în momentul în care intră salariul iese soarele, este foarte cald. M-a plăcut foarte mult. Sunt niște condiții senzaționale”, a dezvăluit Virgil Stănescu la AS.ro LIVE, din februarie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și