Închide meniul

Virgil Stănescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul baschetbalist a venit cu poveşti de senzaţie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2022, 10:22

Virgil Stănescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul baschetbalist a venit cu poveşti de senzaţie

Virgil Stănescu, invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Virgil Stănescu, în cadrul unui eveniment/ Profimedia

Virgil Stănescu a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE. Fostul baschetbalist a venit cu poveşti de senzaţie, despre o carieră încărcată de succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil Stănescu, ajuns la 45 de ani, s-a retras din activitate în 2013, după o carieră de 20 de ani. Fostul sportiv se ocupă în prezent de un proiect dedicat tinerilor talentaţi, din mai multe sporturi, nu doar din baschet.

Virgil Stănescu, invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Virgil Stănescu a fost 10 ani căpitanul naţionalei României, iar de 5 ori a fost desemnat cel mai bun baschetbalist român. Virgil Stănescu a jucat în cariera sa atât la Steaua, cât şi la Dinamo. Totodată, fostul sportiv a evoluat şi în SUA, timp de trei sezoane, între 1998 şi 2001.

Virgil Stănescu are planuri mari şi în continuare. În prezent, Virgil Stănescu este președinte al Sports Hub, o organizație de antreprenoriat sportiv, dar și director executiv al comunității de business CEO Clubs.

”Când intră salariul iese soarele!” Virgil Stănescu, fabulos când a venit vorba de experiența în Rusia

Unul dintre cei mai importanți baschetbaliști din România, Virgil Stănescu, a povestit, la AS.ro LIVE, cum a fost experiența din Rusia. Acesta a recunoscut faptul că inițial a refuzat să se transfere la Santk Petersburg, dar ulterior a fost atras de partea financiară.

Reclamă

Stănescu a recunoscut că prima dată când a primit oferta din Rusia nici nu a vrut să audă. ”Era foarte frig acolo, dar când intra salariul, ieșea soarele”, a povestiti amuzat fostul căpitan al echipei naționale.

”Când m-am dus în Rusia, campionatul de acolo era cel mai bun. Erau campioni ai euroligii, erau campioni europeni. Când a venit oferta am zis: Rusia, nu vreau. A fost Sankt Petresburg. Am zis că hai, orașul frumos.

Era foarte frig, dar în momentul în care intră salariul iese soarele, este foarte cald. M-a plăcut foarte mult. Sunt niște condiții senzaționale”, a dezvăluit Virgil Stănescu la AS.ro LIVE, din februarie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și