Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Andrei Prepeliță are mare încredere în FCSB! Ce spune antrenorul dorit de Gigi Becali despre șansele la play-off: „Jucătorii sunt motivați!”

Cosmin Cioboată Publicat: 10 noiembrie 2022, 13:34

Reclamă
Andrei Prepeliță are mare încredere în FCSB! Ce spune antrenorul dorit de Gigi Becali despre șansele la play-off: „Jucătorii sunt motivați!

Andrei Prepeliță a refuzat o ofertă

Andrei Prepeliță, luat în calcul de Gigi Becali pentru banca FCSB-ului / Hepta

Andrei Prepeliță are mare încredere în FCSB. Antrenorul de 36 de ani, dorit de Gigi Becali pe banca roș-albaștrilor, consideră că vicecampioana României nu are cum să rateze calificarea în play-off. Prepeliță a urmărit îndeaproape jocul FCSB-ului și a tras concluzia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prepeliță a recunoscut că încă n-a discutat cu Gigi Becali, chiar dacă patronul FCSB a anunțat că fostul tehnician de la FC Argeș este o variantă pentru banca lăsată liberă de Nicolae Dică.

Andrei Prepeliță are mare încredere în FCSB!

Andrei Prepeliță este atent la meciurile FCSB-ului, în așteptarea unei posibile oferte. Tânărul antrenor este convins că roș-albaștrii vor prinde play-off-ul fără emoții, mai ales că acum nu mai au grija meciurilor din Conference League.

„(N.r. – Îți dorești să ajungi la FCSB?) Nu pot să vorbesc despre ceva care nu există, la momentul ăsta. Dacă va exista, vom vedea la momentul ăla. (N.r. – Poate rata FCSB play-off-ul?) Nu cred, la lotul pe care îl au. S-a terminat și această competiție europeană (n.r. – Conference League) și cred că jucătorii sunt motivați să ajungă în play-off”, a spus Andrei Prepeliță, la AS.ro LIVE.

FCSB se află pe locul 7 în Liga 1 după primele 17 etape, dar cu două meciuri restante. Formația roș-albastră are 23 de puncte, cu 3 mai puțin decât Petrolul, ultima echipă aflată pe loc de play-off.

Reclamă

Andrei Prepeliță, anunț clar despre posibilitatea să ajungă la FCSB!

Prepeliță a fost întrebat și despre „lupta” cu Laurențiu Reghecampf, celălalt favorit să preia FCSB după despărțirea de Nicolae Dică.

„Am văzut și eu declarația domnului Becali, dar mai mult de atât nu am discutat cu nimeni. Doar ce a apărut în presă. Nu am discutat deloc. Nu vreau să dezvolt foarte mult, pentru că nu am discutat nimeni și nu cred că e corect.

Nici vorbă, nu mă autopropun acolo, cine mă cunoaște și îmi știe caracterul știe că nu voi face niciodată așa ceva. Ei momentan au un antrenor interimar, pe Pinti (n.r. – Mihai Pintilii), care mi-e prieten și fost coleg. Au avut o prestație foarte bună cu Rapid și mai departe ei trebuie să decidă cine va fi potrivit pentru club. Vom vedea.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Tu și Laurențiu Reghecamf, pe lista scurtă de la FCSB) Nu pot să comentez speculațiile presei. Deocamdată, ce pot să spun concret e că nu am avut vreo discuție cu Gigi Becali, nici cu MM. Vom vedea ce va fi. Eu sunt antrenor liber la momentul ăsta, am încetat contractul cu FC Argeș, și e prima mea perioadă în care aștept.

Am avut continuitate în acești doi ani, acum a venit acest moment. Doi ani buni în care am acumulat foarte multă experiență și vom vedea ce va fi în viitor”, a declarat Andrei Prepeliță, în emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și