Închide meniul

Presa din Azerbaidjan anunță că Neftchi Baku i-a găsit înlocuitor lui Laurențiu Reghecampf! Drum liber către FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 noiembrie 2022, 10:25

Presa din Azerbaidjan anunță că Neftchi Baku i-a găsit înlocuitor lui Laurențiu Reghecampf! Drum liber către FCSB

Laurențiu Reghecampf, mesaj motivațional incredibil, pentru Chipciu și Tănase!

Laurențiu Reghecampf, la finalul unui meci / Profimedia Images

Presa din Azerbaidjan anunță că Neftchi Baku i-a găsit deja înlocuitor lui Laurențiu Reghecampf. Publicația sportinfo.az susține că oficialii lui Neftchi l-au contactat pe Roman Grigorchuk, actualul antrenor de la Chornomorets Odesa, din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câteva zile, jurnaliștii azeri au anunțat că Laurențiu Reghecampf vrea să plece de la Neftchi Baku, formație pe care a preluat-o în vară.

Presa din Azerbaidjan anunță că Neftchi Baku i-a găsit deja înlocuitor lui Laurențiu Reghecampf

Acum, presa din Azerbaidjan precizează că conducătorii lui Neftchi i-au găsit deja succesor tehnicianului român. „Reghe” speră să rezilieze pe cale amiabilă contractul cu echipa din Baku, care expiră abia în 2024.

Iar scenariul respectiv pare tot mai aproape să fie realizat, ținând cont că oficialii azeri au luat deja legătura cu un alt antrenor.

„Roman Grigorchuk, antrenorul lui Chernomorets, a primit oportunitatea de a reveni în Azerbaidjan. Ucraineanul a mai antrenat Gabala între 2014 și 2018, perioadă în care echipa a încheiat campionatul o dată pe locul al doilea și de două ori pe locul al treilea. De asemenea, cu el pe bancă, Gabala s-a calificat în grupele Europa League în două sezoane consecutive”, a anunțat sportinfo.az.

Reclamă

În condițiile date, Laurențiu Reghecampf se află la un pas de despărțirea de Neftchi și de revenirea în România, conform dorinței sale. „Reghe” are drum liber către FCSB, unde Gigi Becali caută intens un nou antrenor după despărțirea de Nicolae Dică.

Reghecampf a mai pregătit FCSB în două mandate, în perioadele 2012-2014 și 2015-2017. Laurențiu Reghecampf a câștigat două titluri în Liga 1, la cârma roș-albaștrilor, în 2013 și 2014. La ora actuală, banca FCSB-ului este ocupată de interimarul Mihai Pintilii.

Laurenţiu Reghecampf e aşteptat și la FC U Craiova 1948

Laurenţiu Reghecampf e aşteptat în Liga 1. Adrian Mititelu e dispus să îl aducă la FC U Craiova, dar e convins că antrenorul nu pleacă în acest moment de la Neftchi Baku. De asemenea, Mititelu nu înţelege cum de Gigi Becali nu îl aduce la FCSB pe cel cu care a câştigat două titluri în trecut.

Reclamă 4 / 0/3

„Reghe e amicul meu, am vorbit cu el când am fost în Dubai. Dar nu cred că pleacă de acolo. Pe Reghe l-aș pune chiar mâine. Îmi place de el.

Eu l-am angajat prima dată în 2010, după ce a plecat Neagoe. Au venit suporterii și au protestat că angajăm un stelist. Ulterior, a venit înapoi. Dar atunci am făcut pentru că începuse Anamaria să se bage la jucători, să-i pună să semneze contractele. Nu de tâmpit am făcut scandal atunci.

Îmi place de el. Părerea mea e că e cel mai bun antrenor, alături de Dan Petrescu. Eu nu înțeleg de ce nu-l pune FCSB antrenor. El vrea la FCSB. Așa simt, că își dorește foarte mult la FCSB.

Așteaptă să ajungă acolo. Eu nu știu de ce Gigi nu-l ia pe Reghecampf. M-am temut să nu se ducă Reghe acolo până la meciul direct (n.r- duminică, 13 noiembrie). Eu am fost cel mai fericit când a plecat de la CSU. Dacă rămânea, CSU se bătea la campionat”, a spus Mititelu, citat de fanatik.ro.

Recomandări
  • Presa din Azerbaidjan anunță că Neftchi Baku i-a găsit înlocuitor lui Laurențiu Reghecampf
  • Drum liber către FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și