Închide meniul

Ioan Becali, scandal din cauza unei femei: „După ce termini, vii la mine! De aia a avut reacţia asta urâtă”

Reclamă

Publicat: 10 noiembrie 2022, 17:52 / Actualizat: 23 ianuarie 2024, 21:18

Ioan Becali, scandal din cauza unei femei: „După ce termini, vii la mine! De aia a avut reacţia asta urâtă”

Giovanni Becali, implicat într-un scandal monstru

Hepta

Ioan Becali, scandal din cauza unei femei. Este vorba de celebrul incident din 2010, atunci când Ioan Becali a fost în mijlocul unui scandal monstru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali a făcut un scandal monstru în anul 2010, în timp ce se afla la un turneu de poker. Sorin Constantinescu, fost preşedintele al Asociaţiei Cazinourilor din România, a vorbit despre acel incident în care a fost implicat Ioan Becali.

Ioan Becali, scandal din cauza unei femei

„Domnul Becali juca la o masă, iar la altă masă era o fată care făcea masaj participanților. Îi făcea unui italian. Ăluia, plăcându-i cum îi făcea, a tot plătit-o vreo două ore să-i facă numai lui. Domnul Becali tot spunea: „După ce termini, vii la mine!”. Văzând chestia asta, italianul i-a tot dat bani fetei, probabil să-l oftice pe Becali. Managerul englez a venit să-i facă masaj domnului Becali (n.r. – pe imagini, Becali se aude când spune în engleză „eu nu sunt Elton John”). Când a devenit agresiv, managerul i-a zis că trebuie să stea un tur de masă. Neștiind engleza, dânsul a înțeles că îl dă afară din turneu.

Da, de aia a avut reacția asta urâtă. La vreo două ore după asta, când televiziunile au început să preia imaginile, m-a sunat: „Ai văzut, bă, ce reclamă ți-am făcut?”. Atât a înțeles el, că mi-a făcut reclamă. Dar reclama asta m-a costat licența de la World Poker Tour. De atunci, în România nu au mai venit niciodată„,a spus Sorin Constantinescu pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și