Închide meniul

Ioan Becali, scandal din cauza unei femei: „După ce termini, vii la mine! De aia a avut reacţia asta urâtă”

Publicat: 10 noiembrie 2022, 17:52 / Actualizat: 23 ianuarie 2024, 21:18

Ioan Becali, scandal din cauza unei femei: „După ce termini, vii la mine! De aia a avut reacţia asta urâtă”

Giovanni Becali, implicat într-un scandal monstru

Hepta

  • Ioan Becali, scandal din cauza unei femei
  • Este vorba de celebrul incident din 2010

Ioan Becali, scandal din cauza unei femei. Este vorba de celebrul incident din 2010, atunci când Ioan Becali a fost în mijlocul unui scandal monstru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali a făcut un scandal monstru în anul 2010, în timp ce se afla la un turneu de poker. Sorin Constantinescu, fost preşedintele al Asociaţiei Cazinourilor din România, a vorbit despre acel incident în care a fost implicat Ioan Becali.

Ioan Becali, scandal din cauza unei femei

„Domnul Becali juca la o masă, iar la altă masă era o fată care făcea masaj participanților. Îi făcea unui italian. Ăluia, plăcându-i cum îi făcea, a tot plătit-o vreo două ore să-i facă numai lui. Domnul Becali tot spunea: „După ce termini, vii la mine!”. Văzând chestia asta, italianul i-a tot dat bani fetei, probabil să-l oftice pe Becali. Managerul englez a venit să-i facă masaj domnului Becali (n.r. – pe imagini, Becali se aude când spune în engleză „eu nu sunt Elton John”). Când a devenit agresiv, managerul i-a zis că trebuie să stea un tur de masă. Neștiind engleza, dânsul a înțeles că îl dă afară din turneu.

Reclamă

Da, de aia a avut reacția asta urâtă. La vreo două ore după asta, când televiziunile au început să preia imaginile, m-a sunat: „Ai văzut, bă, ce reclamă ți-am făcut?”. Atât a înțeles el, că mi-a făcut reclamă. Dar reclama asta m-a costat licența de la World Poker Tour. De atunci, în România nu au mai venit niciodată„,a spus Sorin Constantinescu pentru gsp.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi vrea să scoată un jucător de naţională din echipă
Extra • 15 nov., 18:42
FOTO
Un fost milionar celebru de la noi, apel disperat la Gigi Becali! Îi cere banii pe un teren: „Vreau ce mi se cuvine”
Prietenul lui Gigi Becali care ar fi putut fi mai bogat decât latifundiarul, dar a ajuns la sapă de lemn
Diverse • 8 iul., 17:50
Prietenul lui Gigi Becali care ar fi putut fi mai bogat decât latifundiarul, dar a ajuns la sapă de lemn. Şi-a amanetat cavoul!