Închide meniul

Marian Aliuță, poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu: „Panaramă! Copia, prostul!” / „Ce CV, tată, că nu înțeleg!”

Publicat: 11 noiembrie 2022, 22:12 / Actualizat: 15 noiembrie 2022, 16:39

Reclamă
Marian Aliuță, poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu: „Panaramă! Copia, prostul! / „Ce CV, tată, că nu înțeleg!

Marian Aliuță, poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu

Ionuț Luțu, în tribune, la un meci al FCSB-ului / Hepta

Marian Aliuță a spus o poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu. Fostul jucător al Stelei a dezvăluit cum a făcut școala de antrenori cu actualul șofer al lui Gigi Becali. Luțu nu știa să-și completeze CV-ul, așa că a copiat tot de la Aliuță!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aliuță a povestit că Luțu a copiat toate datele din CV-ul său și a predat foaia așa! Aghiotantul lui Gigi Becali nu își făcea însă grijă. Era convins că nimeni nu va sesiza similaritățile celor două CV-uri.

Marian Aliuță, poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu

„Eu cu el Luțu la școala de antrenori, era imediat după ce ne-am lăsat. El stătea lângă mine, ne dau fișa să ne facem fiecare CV-ul. Eu am început să trec datele, tot, pe unde am jucat. Îl vedeam că tot se uita. El copia, prostul.

Ne-au zis «să vă treceți echipele pe unde ați jucat», el nu înțelegea: «Ce CV, tată, că nu înțeleg?». A trecut tot ce am trecut eu la mine și, după aia, ce crezi că zice? «Lasă, mă, că ăștia nu își dau seama, suntem amândoi stângaci. Merge!». Și a dat fișa așa, n-a schimbat-o. Panaramă!”, a spus Marian Aliuță, la Fiță cu Adiță.

Considerat de mulți unul dintre cei mai talentați fotbaliști români din istorie, Ionuț Luțu nu și-a atins niciodată potențialul real.

Reclamă

După retragere, Luțu nu s-a mai făcut antrenor, dar a ajuns cel mai bun ajutor la casa lui Gigi Becali. De ani buni este șoferul personal al latifundiarului din Pipera și omul cel mai de încredere al acestuia.

Cum a devenit Ionuț Luțu omul de încredere al lui Gigi Becali

Ionuț Luțu este omul bun la toate la casa lui Gigi Becali și, tocmai de aceea, patronul FCSB are încredere oarbă în acesta. Dumitru Dragomir a dezvăluit care a fost momentul în care Becali și-a dat seama că poate avea încredere totală în Luțu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și