Închide meniul

Marian Aliuță, poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu: „Panaramă! Copia, prostul!” / „Ce CV, tată, că nu înțeleg!”

Reclamă

Publicat: 11 noiembrie 2022, 22:12 / Actualizat: 15 noiembrie 2022, 16:39

Marian Aliuță, poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu: „Panaramă! Copia, prostul! / „Ce CV, tată, că nu înțeleg!

Marian Aliuță, poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu

Ionuț Luțu, în tribune, la un meci al FCSB-ului / Hepta

Marian Aliuță a spus o poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu. Fostul jucător al Stelei a dezvăluit cum a făcut școala de antrenori cu actualul șofer al lui Gigi Becali. Luțu nu știa să-și completeze CV-ul, așa că a copiat tot de la Aliuță!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aliuță a povestit că Luțu a copiat toate datele din CV-ul său și a predat foaia așa! Aghiotantul lui Gigi Becali nu își făcea însă grijă. Era convins că nimeni nu va sesiza similaritățile celor două CV-uri.

Marian Aliuță, poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu

„Eu cu el Luțu la școala de antrenori, era imediat după ce ne-am lăsat. El stătea lângă mine, ne dau fișa să ne facem fiecare CV-ul. Eu am început să trec datele, tot, pe unde am jucat. Îl vedeam că tot se uita. El copia, prostul.

Ne-au zis «să vă treceți echipele pe unde ați jucat», el nu înțelegea: «Ce CV, tată, că nu înțeleg?». A trecut tot ce am trecut eu la mine și, după aia, ce crezi că zice? «Lasă, mă, că ăștia nu își dau seama, suntem amândoi stângaci. Merge!». Și a dat fișa așa, n-a schimbat-o. Panaramă!”, a spus Marian Aliuță, la Fiță cu Adiță.

Considerat de mulți unul dintre cei mai talentați fotbaliști români din istorie, Ionuț Luțu nu și-a atins niciodată potențialul real.

Reclamă

După retragere, Luțu nu s-a mai făcut antrenor, dar a ajuns cel mai bun ajutor la casa lui Gigi Becali. De ani buni este șoferul personal al latifundiarului din Pipera și omul cel mai de încredere al acestuia.

Cum a devenit Ionuț Luțu omul de încredere al lui Gigi Becali

Ionuț Luțu este omul bun la toate la casa lui Gigi Becali și, tocmai de aceea, patronul FCSB are încredere oarbă în acesta. Dumitru Dragomir a dezvăluit care a fost momentul în care Becali și-a dat seama că poate avea încredere totală în Luțu.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și