Închide meniul

Adrian Ilie ştie cine este „adevărata Steaua”. A ales imediat între FCSB şi CSA: „Ea este!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 noiembrie 2022, 18:43

Adrian Ilie ştie cine este „adevărata Steaua. A ales imediat între FCSB şi CSA: „Ea este!

Adrian Ilie ştie cine este "adevărata Steaua". A ales imediat între FCSB şi CSA

Adrian Ilie, în tricoul Stelei / Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Adrian Ilie nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost întrebat cine este „adevărata Steaua”. Fostul atacant al roş-albaştrilor a ales între FCSB şi CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cobra” e sigur că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea echipei care a câştigat, în 1986, Cupa Campionilor Europeni. Fostul internaţional român este de partea vicecampioanei din Liga 1.

Adrian Ilie a dezvăluit numele echipei pe care o consideră „adevărata Steaua”

Eu mi-aş dori din două să se facă una, să nu mai fie probleme. Ar atrage şi mai mulţi suporteri şi fotbalul s-ar dezvolta mai mult. Am început la cea a Armatei, dar după continuitatea pe care a avut Gigi Becali cu Steaua… din punctul meu de vedere ea este!”, a spus Adrian Ilie la „SportCast cu Sile”.

Nu de aceeaşi părere sunt şi oficialii Armatei, care fac demersuri pentru ca CSA Steaua să primească dreptul de a promova în Liga 1. Conducători echipei care este pe primul loc în Liga 2 au modificat regulamentul intern. De acum va fi acceptată asocierea cu ”terțe persoane juridice, publice sau private”, exact criteriul pe care nu îl îndeplinea până acum în încercarea de a ajunge pe prima scenă a fotbalului românesc.

Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial, dar sunt şanse mici ca CSA să poată primi dreptul de a promova încă din acest sezon.

Reclamă

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” se poate asocia, cu avizul consultativ al Colegiului Ministerului Apărării Naționale, cu terțe persoane juridice, publice sau private, în vederea constituirii unei asociații fără scop patrimonial, având ca obiect participarea la competiții sportive”, se arată în Monitorul Oficial.

Ordinul a fost semnat de fostul ministru al Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, înainte de a-şi da demisia din funcţie. Cel mai probabil, CSA Steaua va putea începe viitoarea ediţie de campionat cu drept de promovare. Astfel, din vara anului 2024 „militarii” ar putea juca în Liga 1.

În tricoul roş-albastru, Adrian Ilie a câştigat trei titluri (1994, 1995, 1996), o Cupă a României (1996) şi două Supercupe (1994, 1995).

Reclamă 4 / 0/3

Miodrag Belodedici, mesaj pentru Gigi Becali şi conducătorii CSA Steaua

Miodrag Belodedici a transmis un mesaj pentru Gigi Becali şi conducătorii CSA Steaua. Legenda Stelei ar vrea ca cele două părţi să facă pace, iar FCSB şi CSA Steaua să devină o singură echipă.

Adi Popa a fost primul nume din fotbalul românesc care a spus că FCSB şi CSA Steaua ar trebui să se unească şi să facă pace. Belodedici susţine şi el acelaşi lucru, că cele două părţi ar trebui să facă pace.

Ne-am şi divizat şi noi, foştii jucători. Eu când vorbesc cu Balint, el nici nu vrea să audă nici de una, nici de alta. Suntem ca Duckadam. Au avut mulţi ani ca să se gândească la acest lucru. Nu ştiu de ce nu o fac, de ce nu se întâlnesc şi să revină la numele vechi şi în Ghencea. Nu ştiu ce interese sunt„, a spus Miodrag Belodedici la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și