Închide meniul

Adrian Ilie ştie cine este „adevărata Steaua”. A ales imediat între FCSB şi CSA: „Ea este!”

Antena Sport Publicat: 13 noiembrie 2022, 18:43

Adrian Ilie ştie cine este „adevărata Steaua. A ales imediat între FCSB şi CSA: „Ea este!

Adrian Ilie ştie cine este "adevărata Steaua". A ales imediat între FCSB şi CSA

Adrian Ilie, în tricoul Stelei / Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

  • Adrian Ilie merge pe mâna lui FCSB
  • „Cobra” vrea pace în Ghencea

Adrian Ilie nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost întrebat cine este „adevărata Steaua”. Fostul atacant al roş-albaştrilor a ales între FCSB şi CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cobra” e sigur că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea echipei care a câştigat, în 1986, Cupa Campionilor Europeni. Fostul internaţional român este de partea vicecampioanei din Liga 1.

Adrian Ilie a dezvăluit numele echipei pe care o consideră „adevărata Steaua”

Eu mi-aş dori din două să se facă una, să nu mai fie probleme. Ar atrage şi mai mulţi suporteri şi fotbalul s-ar dezvolta mai mult. Am început la cea a Armatei, dar după continuitatea pe care a avut Gigi Becali cu Steaua… din punctul meu de vedere ea este!”, a spus Adrian Ilie la „SportCast cu Sile”.

Reclamă

Nu de aceeaşi părere sunt şi oficialii Armatei, care fac demersuri pentru ca CSA Steaua să primească dreptul de a promova în Liga 1. Conducători echipei care este pe primul loc în Liga 2 au modificat regulamentul intern. De acum va fi acceptată asocierea cu ”terțe persoane juridice, publice sau private”, exact criteriul pe care nu îl îndeplinea până acum în încercarea de a ajunge pe prima scenă a fotbalului românesc.

Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial, dar sunt şanse mici ca CSA să poată primi dreptul de a promova încă din acest sezon.

Reclamă

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” se poate asocia, cu avizul consultativ al Colegiului Ministerului Apărării Naționale, cu terțe persoane juridice, publice sau private, în vederea constituirii unei asociații fără scop patrimonial, având ca obiect participarea la competiții sportive”, se arată în Monitorul Oficial.

Ordinul a fost semnat de fostul ministru al Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, înainte de a-şi da demisia din funcţie. Cel mai probabil, CSA Steaua va putea începe viitoarea ediţie de campionat cu drept de promovare. Astfel, din vara anului 2024 „militarii” ar putea juca în Liga 1.

În tricoul roş-albastru, Adrian Ilie a câştigat trei titluri (1994, 1995, 1996), o Cupă a României (1996) şi două Supercupe (1994, 1995).

Reclamă 4 / 0/3

Miodrag Belodedici, mesaj pentru Gigi Becali şi conducătorii CSA Steaua

Miodrag Belodedici a transmis un mesaj pentru Gigi Becali şi conducătorii CSA Steaua. Legenda Stelei ar vrea ca cele două părţi să facă pace, iar FCSB şi CSA Steaua să devină o singură echipă.

Adi Popa a fost primul nume din fotbalul românesc care a spus că FCSB şi CSA Steaua ar trebui să se unească şi să facă pace. Belodedici susţine şi el acelaşi lucru, că cele două părţi ar trebui să facă pace.

Ne-am şi divizat şi noi, foştii jucători. Eu când vorbesc cu Balint, el nici nu vrea să audă nici de una, nici de alta. Suntem ca Duckadam. Au avut mulţi ani ca să se gândească la acest lucru. Nu ştiu de ce nu o fac, de ce nu se întâlnesc şi să revină la numele vechi şi în Ghencea. Nu ştiu ce interese sunt„, a spus Miodrag Belodedici la AS.ro LIVE.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”