Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, cu zeci de mii de euro la vedere! Cum a putut să apară vedeta la ultima întâlnire

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 noiembrie 2022, 19:47

Anamaria Prodan, cu zeci de mii de euro la vedere! Cum a putut să apară vedeta la ultima întâlnire

Anamaria Prodan este obișnuită cu brandurile de lux

Anamaria Prodan este obișnuită cu brandurile de lux / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, cu zeci de mii de euro la vedere! Așa a apărut vedeta de 49 de ani, la ultima întâlnire a partidului din care face parte. Sexy impresara a purtat o ținută de lux, a cărei valoare totală depășește 30.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan este obișnuită să poarte haine și accesorii de la branduri de top (VEZI GALERIA FOTO), ale căror prețuri sunt extrem de „piperate”.

Anamaria Prodan, cu zeci de mii de euro la vedere! Cum a apărut impresara

La ultima sa vizită la sediul partidului în care a intrat recent, soția lui Laurențiu Reghecampf a avut o apariție răvășitoare. Look-ul său a ajuns imediat în atenția presei mondene, datorită etichetelor răsunătoare.

Anamaria Prodan a mers la întâlnirea din București purtând o pereche de pantaloni casual, un palton oversized și pantofi sport Gucci. Potrivit wowbiz.ro, piesele impresarei costă, în total, în jur de 10.000 de euro.

Prodan a făcut furori și cu accesorile sale. Numai geanta costă 4.500 de euro. Pe lângă aceasta, agentul de fotbaliști a purtat la mână obișnuitele sale brățări de la un renumit brand franțuzesc. Valoarea acestora, împreună cu inelele de pe degete și crucea de la gât, depășește 30.000 de euro.

Reclamă

Decizia luată de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Decizia radicală luată de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Deşi Anamaria Prodan a anunţat, în momentul în care a izbucnit scandalul de divorţ că va pleca din România, soţia lui Laurenţiu Reghecampf s-a răzgândit.

„Am avut o perioadă, în care mă gândeam cum să fac din cauza rușinii pe care am trăit-o și eu și copiii, și ne gândeam să mergem undeva să se facă liniște. Dar ne-am dat seama că noi suntem cei care contează, cei care ducem steagul mai departe, sus, iar restul au plecat.

Capul sus, femeile dau viață, femeile sunt viața. Nu există și nu se merită, avem, o singură viață, scurtă și trebuie să ne-o facem frumoasă. Mergeți mai departe. Nu ai cum să stai pe loc, pentru că în momentul în care te-ai oprit, atunci va fi marea problemă„, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu pot încheia relația

Reghecampf și Prodan nu pot rupe complet legăturile. Fie că își doresc, fie că nu, cei doi trebuie să păstreze comunicarea. Totul pentru a asigura creșterea fiului lor, Bebeto, care are 14 ani.

În afară de binele lui Bebeto, Reghecampf nu vrea să mai audă sub nicio formă de cea care încă îi este soție, în acte.

„Nu, nu, nu! Acest subiect este închis pentru mine și singurul lucru care mă mai interesează este binele copilului. Atât!”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform playsport.ro.

Reghecampf s-a mutat între timp în Azerbaidjan, unde locuiește alături de amanta Corina Caciuc și fiul lor de câteva luni. Anamaria Prodan a rămas în România și s-a implicat în afaceri și politică. Bebeto locuiește cu impresara.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în 2008 și au organizat o nuntă de vis în Las Vegas.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și