Închide meniul

Mihai Rotaru a dezvăluit că Universitatea Craiova a ratat un transfer de 9 milioane de euro: „Urma să plece în Bundesliga!”

Cosmin Cioboată Publicat: 14 noiembrie 2022, 16:22

Reclamă
Mihai Rotaru a dezvăluit că Universitatea Craiova a ratat un transfer de 9 milioane de euro: „Urma să plece în Bundesliga!

Elvir Koljic a fost aproape de un transfer răsunător

Elvir Koljic a fost aproape de un transfer răsunător / Hepta

Mihai Rotaru a dezvăluit că Universitatea Craiova a ratat un transfer de 9 milioane de euro. Patronul oltenilor a explicat că Elvir Koljic s-a aflat la un pas să plece în Bundesliga, în 2020, însă accidentarea gravă suferită într-un meci cu Poli Iași a dat planul peste cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Koljic a suferit o accidentare horror în toamna anului 2020, după o intrare criminală a lui Ovidiu Mihalache. Mihai Rotaru a dezvăluit că, în perioada respectivă, atacantul bosniac era urmărit de o echipă din Bundesliga.

Mihai Rotaru a dezvăluit că Universitatea Craiova a ratat un transfer de 9 milioane de euro, în 2020

Finanțatorul Universității Craiova a dat tot din casă, la 2 ani de la acel moment. Rotaru a precizat că primise o ofertă de 9 milioane de euro pe numele lui Elvir Koljic, însă accidentarea din partida cu Poli Iași a făcut ca mutarea să pice.

Koljic a fost chinuit de probleme medicale în ultimii 2 ani. Atacantul oltenilor nu este apt nici în prezent, după ce s-a accidentat din nou în luna septembrie. Mihai Rotaru a anunțat însă că bosniacul este aproape de revenire.

„Koljic a revenit la program normal. Există o probabilitate mare ca la sfârșitul acestei perioade de vacanță el să fie în lotul de 20. Cea mai serioasă accidentare a fost când i-a rupt Mihalache piciorul și care, acum pot să spun, urma să plece în acel moment.

Reclamă
Reclamă

Urma să plece în Bundesliga. L-am fi transferat undeva la 9 milioane de euro. Era golgheterul echipei în ultimii doi ani de zile, plus că venise golgheter din Bosnia și era un animal de om. Despre ce discutăm? Aduceți-vă aminte de Koljic”, a spus Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Mihai Rotaru, decizie incredibilă după ce Andrei Ivan a fost exclus din lot de Rădoi

Mihai Rotaru a luat o decizie incredibilă după ce Andrei Ivan a fost exclus din lot de Rădoi. Patronul Universităţii Craiova a anunţat că Andrei Ivan, unul dintre jucătorii exclusşi din lot de Mirel Rădoi, şi-a prelungit contractul cu încă 5 ani.

Andrei Ivan este în război total cu antrenorul său, însă a decis să îşi prelungească înţelegerea cu clubul din Bănie. Mihai Rotaru spune că Rădoi ştia de acest lucru, însă nu a ţinut cont de acest aspect.

Reclamă

Fac o dezvăluire în premieră. Că tot vedeam anunțuri că Ivan nu își prelungește contractul. Ivan și-a prelungit contractul pe încă 5 ani încă de acum 2 săptămâni de zile. Mirel știa acest lucru. Deci Ivan e jucătorul U Craiova, a semnat fără să clipească, fără să ceară un ban în plus. Fără nimic.

A zis ‘Este echipa care m-a format, echipa un am crescut de la 15 ani și 9 luni, voi da totul Dacă plec bine, dacă nu, o viață pentru Știința’”, a spus Mihai Rotaru, pentru sursa citată anterior.

 

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37 30 sept.

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32 30 sept.

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26 30 sept.

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15 30 sept.

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și