Închide meniul

Mihai Rotaru, decizie incredibilă după ce Andrei Ivan a fost exclus din lot de Rădoi: „Mirel ştia acest lucru. Vă spun în premieră asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 noiembrie 2022, 12:27

Reclamă

Mihai Rotaru, decizie incredibilă după ce Andrei Ivan a fost exclus din lot de Rădoi. Patronul Universităţii Craiova a anunţat că Andrei Ivan, unul dintre jucătorii exclusşi din lot de Mirel Rădoi, şi-a prelungit contractul cu încă 5 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan este în război total cu antrenorul său, însă a decis să îşi prelungească înţelegerea cu clubul din Bănie. Mihai Rotaru spune că Rădoi ştia de acest lucru, însă nu a ţinut cont de acest aspect.

Mihai Rotaru, decizie incredibilă după ce Andrei Ivan a fost exclus din lot de Rădoi

Fac o dezvăluire în premieră. Că tot vedeam anunțuri că Ivan nu își prelungește contractul. Ivan și-a prelungit contractul pe încă 5 ani încă de acum 2 săptămâni de zile. Mirel știa acest lucru. Deci Ivan e jucătorul U Craiova, a semnat fără să clipească, fără să ceară un ban în plus. Fără nimic.

A zis ‘Este echipa care m-a format, echipa un am crescut de la 15 ani și 9 luni, voi da totul Dacă plec bine, dacă nu, o viață pentru Știința’”, a spus Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Andrei Ivan, exclus din lot de Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a anunţat că i-a exclus din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovici, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă.

Reclamă

Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci. Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut. Nu stau să îi cântăresc în fiecare zi.

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei. Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare„, a spus Rădoi, după ce l-a exclus pe Ivan din lot.

Replica lui Andrei Ivan după ce a fost scos din lot de Mirel Rădoi

Ivan i-a răspuns indirect lui Rădoi, printr-un mesaj pe Instagram, unde este urmărit de peste 100.000 de oameni. „Decât să te dai rănit, mai bine arăți că nu te poate doborî!”. După puțin timp, fotbalistul Universității Craiova a șters postarea.

Reclamă 4 / 0/3
Instagram Andrei Ivan

Cifrele lui Andrei Ivan în acest sezon

Andrei Ivan n-a mai jucat în campionat de la 2-1 cu Petrolul pe 15 octombrie. În total, a adunat 19 apariții pentru olteni în toate competițiile, reușind șapte goluri și un assist.

În sezonul trecut, cu Laurențiu Reghecampf, Andrei Ivan a făcut unul dintre cele mai bune sezoane din carieră: 17 goluri și 11 assist-uri în 40 de meciuri.

Două milioane de euro este cota lui Andrei Ivan, conform transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și