Închide meniul

Gestul făcut de Cristina Neagu, imediat după România – Muntenegru 34-35. Jucătoarea noastră, un car de nervi la finalul meciului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 noiembrie 2022, 20:58

Reclamă
Gestul făcut de Cristina Neagu, imediat după România – Muntenegru 34-35. Jucătoarea noastră, un car de nervi la finalul meciului

Cristina Neagu, nervoasă şi la finalul partidei cu Muntenrgru

Colaj Captură Digi Sport

Gestul făcut de Cristina Neagu, imediat după România – Muntenegru 34-35. Cea mai bună jucătoare a României a refuzat ideea de înfrângere şi a fost extrem de nervoasă la finalul partidei nebune cu Muntenegru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 9 reuşite, însă acest lucru nu a ajutat România să învingă Muntenegru şi să sper în continuare la calificarea în semifinalele de la EURO.

Gestul făcut de Cristina Neagu, imediat după România – Muntenegru 34-35

În timp ce jucătoarele din Muntenegru sărbătoreau calificarea, Cristina Neagu a fost surprinsă gesticulând nervos, semn că dezamăgirea a fost una uriaşă pentru cea mai bună jucătoare a României. România a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European, după înfrângerea dramatică cu Muntenegru.

Cristina Neagu a fost extrem de nervoasă şi în timpul meciului, mai ales din cauza deciziilor luate de arbitri.

România – Muntenegru 34-35. „Tricolorele” au ratat calificarea în semifinalele Campionatului European, după un meci nebun

România nu mai are şanse de a se califica în semifinalele Campionatului European, după înfrângerea suferită în penultima etapă. De cealaltă parte, Muntenegru s-a calificat în careul de aşi, după ce a acumulat şaşe puncte, înainte de ultima rundă.

Reclamă

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, marţi, de reprezentativa Muntenegrului, scor 35-34 (18-18), în al doilea meci din grupa principală II şi ratează orice şansă la semifinale. Cristina Neagu a marcat 9 goluri, pentru un total de 296 la Europene.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 9 goluri, Buceschi 5, Dindiligan 4, pentru România, respectiv Grbic 8 şi Radicevic 8, pentru Muntenegru. În urma rezultatului, România, în pofida unui meci foarte bun, rămâne cu 2 puncte, iar Muntenegru, cu 6, obţine calificarea în semifinale.

În primul meci din grupa II, tricolorele au învins Spania, cu 28-27, iar în ultima dispută se vor confrunta, miercuri, cu Germania (ora 16.30). În semifinale se califică primele două clasate în grupele principale, care vor juca încrucişat, în 18 noiembrie. Finalele pentru medalii vor avea loc în 20 noiembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana europeană din 2022 se va califica automat la Jocurile Olimpice din 2024, precum şi la Campionatul Mondial din 2023, la Mondiale urmând să se califice şi medaliatele europene cu argint şi bronz. CM de anul viitor va avea loc între 30 noiembrie – 17 decembrie, în Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și