Închide meniul

Cristina Neagu, scoasă din minţi de arbitrajul din România – Muntenegru! A început să ţipe de nervi. Pera şi-a făcut cruce

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 noiembrie 2022, 19:33

Cristina Neagu, scoasă din minţi de arbitrajul din România – Muntenegru! A început să ţipe de nervi. Pera şi-a făcut cruce

Cristina Neagu, scoasă din minţi de deciziile arbitrilor

Captură Digisport.

  • Cristina Neagu, scoasă din minţi de arbitrajul din România – Muntenegru
  • Neagu a marcat la scorul de 9-8 pentru Muntenegru

Cristina Neagu, scoasă din minţi de arbitrajul din România – Muntenegru. Neagu a marcat la scorul de 9-8 pentru Muntenegru, însă reuşita a fost anulată pe motiv de fault în atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a protestat vehement şi nu s-a împăcat cu decizia luată de arbitri. Aceasta a gesticulat nervos şi chiar a urlat de furie.

Cristina Neagu, scoasă din minţi de arbitrajul din România – Muntenegru

Mai mult, nici selecţionerul Florentin Pera nu a fost de acord cu decizia arbitrilor şi şi-a făcut cruce pe margine.

Reclamă

Pera, înainte de România – Muntenegru: „Vom aborda meciul la victorie”

„Aceste zile de pauză ne-au dat posibilitatea să recuperăm jucătoarele având în vedere că ne-am confruntat cu o serie de probleme de lot, dar este adevărat că am lipsit din competiție câteva zile, iar acest lucru poate fi un dezavantaj pentru noi. Eram într-o formă bună, legând două victorii, poate ne-ar fi ajutat mai mult să jucăm la două zile. Vom vedea dacă această pauză a fost de bun augur sau a fost în defavoarea noastră.

Am încredere în potențialul echipei și vom aborda acest joc la victorie, așa cum am făcut-o și în meciul cu Spania. Presiunea e mai mare pe Muntenegru. Ele au venit cu maximum de puncte din grupă, au beneficiat de terenul propriu. Acum jucăm în Macedonia, dar și la meciul cu Franța au avut foarte mulți suporteri, au jucat ca acasă.

Reclamă

Și noi avem o presiune suplimentară, având în vedere că e o șansă mare pentru noi. Voi încerca să imprim fetelor mentalitatea de învingătoare, să creadă în ele, să joace cu aceeași dorință și cu gândul de a obține un rezultat pozitiv.

Muntenegru este o echipă puternică, are tot lotul la dispoziție. Are o apărare agresivă. Va trebui să găsim cele mai bune soluții în atac, să nu le dăm posibilitatea să își facă jocul foarte agresiv și să găsim culoarele de pătrundere. Va trebui să alergăm mai mult. În apărare, va trebui să fim compacți”, a transmis Florentin Pera pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 28 mart., 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Handbal • 25 mart., 17:53
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana