Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, o nouă reacţie legată de numirea lui Mihai Pintilii la FCSB: „La naţională se putea fără aia, la noi nu se poate! Păi, ăia antrenează de ani de zile, mă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 noiembrie 2022, 23:46

Reclamă
Gigi Becali, o nouă reacţie legată de numirea lui Mihai Pintilii la FCSB: „La naţională se putea fără aia, la noi nu se poate! Păi, ăia antrenează de ani de zile, mă!

Gigi Becali a anunţat cine sunt primii doi jucători care vor pleca de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali, o nouă reacţie legată de numirea lui Mihai Pintilii la FCSB. Gigi Becali a avut o nouă reacţie virulentă din cauza posibilităţii ca Mihai Pintilii să nu poată fi antrenor la FCSB pentru că nu are licenţă PRO. Patronul FCSB şi-a adus aminte că nici Mirel Rădoi nu avea licenţă PRO când a fost numit selecţioner al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali dă exemplul naţionalei României, în contextul în care Mihai Pintilii nu va putea fi „principal” la FCSB. Becali a dat şi exemplele lui Ilie Poenaru şi Marius Croitoru care, deşi nu au licenţa PRO, antrenează de ani de zile în Liga 1.

Gigi Becali, o nouă reacţie legată de numirea lui Mihai Pintilii la FCSB

Păi, eu ce vrei să fac?! La națională se putea fără aia, la noi nu se poate. Eu sunt omul care reglementez legi. Orice se întâmplă cu mine, în toată viața mea, în orice domeniu, se face pe reglementare de legi. S-au sesizat ei, cu zece zile în urmă. Păi, ăia antrenează de ani de zile, mă. Și la Clinceni, Poenaru. I-au dat amendă lui Poenaru. Băi, de cinci ani antrenează. S-au sesizat acum. O să luăm un antrenor cu licență, care să fie pe bancă. Nu are voie să dea sfaturi Pintili, îi dă amendă dacă dă sfaturi (n.r. – râde)„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Gigi Becali îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB

Gigi Becali a anunţat ce antrenor îşi doreşte, în viitor, să numească. Patronul vicecampioanei României îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB. Omul de afaceri este convins că fostul căpitan al echipei sale este varianta ideală. Finanţatorul roş-albaştrilor caută soluţii după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia. Antrenor interimar este Mihai Pintilii, dar acesta nu are licenţa PRO.

Becali s-a întâlnit, la Palat, cu atacantul care a adus în conturile lui FCSB nu mai puţin de 3 milioane de euro. Arabii de la Al Jazira i-au achitat clauza de reziliere. Gigi Becali îşi doreşte ca, la finalul contractului cu arabii, Florin Tănase să devină direct antrenor-jucător la FCSB.

Reclamă

Omul de afaceri a recunoscut că, în acest moment, se sfătuieşte cu Florin Tănase pentru a aduce un antrenor cu licenţă PRO.

O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și