Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB: „El o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2022, 14:55

Gigi Becali îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB: „El o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson!

Gigi Becali îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Hepta

Gigi Becali a anunţat ce antrenor îşi doreşte să numească. Patronul vicecampioanei României îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB. Omul de afaceri este convins că fostul căpitan al echipei sale este varianta ideală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul roş-albaştrilor caută soluţii după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia. Antrenor interimar este Mihai Pintilii, dar acesta nu are licenţa PRO.

Gigi Becali îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB

Becali s-a întâlnit, la Palat, cu atacantul care a adus în conturile lui FCSB nu mai puţin de 3 milioane de euro. Arabii de la Al Jazira i-au achitat clauza de reziliere. Gigi Becali îşi doreşte ca, la finalul contractului cu arabii, Florin Tănase să devină direct antrenor-jucător la FCSB.

Omul de afaceri a recunoscut că, în acest moment, se sfătuieşte cu Florin Tănase pentru a aduce un antrenor cu licenţă PRO.

O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Reclamă

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mihai Stoica, anunţ despre discuţiile dintre Tănase şi Becali

Mihai Stoica a dezvăluit că, după ce a revenit în ţară, Florin Tănase s-a dus direct la Palat la Gigi Becali. Fostul căpitan al lui FCSB l-a anunţat pe patronul vicecampioanei României ce se întâmplă la noua sa echipă, Al Jazira.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul în vârstă de 27 de ani, care a fost golgheterul roş-albaştrilor, este încântat de antrenamentele pe care le are sub comanda lui Marcel Keizer. Fostul antrenor al lui Ajax l-a „cucerit” pe interenaţionalul român.

Florin Tănase a fost la Gigi şi i-a zis ce antrenamente face Kaizer acolo, a venit foarte încântat. Ţineţi minte că a ieşit Gigi şi a spus asta. Bineînţeles, ăla făcea anternamentele lui Ajax, normal„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Încântat de ceea ce a auzit, finanţatorul lui FCSB a luat măsuri. Gigi Becali a tot insistat, în ultimele intervenţii, pe antrenamente mult mai dure la echipa pe care o patronează. A amintit mereu de discursul lui Gică Hagi, care consideră că nu este niciun jucător „prea bine antrenat”.

Gigi, dacă ar fi după el, un jucător s-ar anterna opt ore pe zi„, a precizat managerul general de la FCSB.

Florin Tănase ratează amicalele cu Slovenia şi Moldova. Atacantul lui Al Jazira s-a accidentat la ultimul meci din campionat şi a fost înlocuit în lotul echipei naționale de Daniel Paraschiv.

Recomandări
  • Gigi Becali îl vrea pe Florin Tănase antrenor la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și