Închide meniul

Ionuţ Nedelcearu, mesaj tăios pentru „tricolori”, după România – Slovenia 1-2: „Fotbalul se joacă două reprize”

Viviana Moraru Publicat: 18 noiembrie 2022, 17:32

Reclamă
Ionuţ Nedelcearu, mesaj tăios pentru „tricolori, după România – Slovenia 1-2: „Fotbalul se joacă două reprize

Ionuţ Nedelcearu, mesaj tăios după România - Slovenia

Ionuţ Nedelcearu, în timpul partidei dintre România şi Slovenia/ Profimedia

Ionuţ Nedelcearu a avut un mesaj tăios pentru „tricolori”, după ce România a pierdut meciul amical cu Slovenia, scor 1-2. Fundaşul echipei naţionale a tras un semnal de alarmă, după prestaţia modestă a reprezentativei lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România mai are de disputat un meci amical, până la startul preliminariilor pentru Campionatul European, start ce va avea loc în luna martie. „Tricolorii” se vor mai duela cu Moldova, duminică, de la ora 20:30. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Ionuţ Nedelcearu, mesaj tăios pentru „tricolori”, după România – Sloveni 1-2

Ionuţ Nedelcearu a analizat partida amicală pierdută de România. Fundaşul, care evoluează pentru Palermo, s-a declarat nemulţumit de fluctuaţia de formă arătată de „tricolori”, cele două reprize ale meciului fiind diametral opuse.

Nedelcearu le cere coechipierilor săi mai multă concentrare, în caz contrar s-ar putea rata calificarea la turneul final european din 2024.

„Fotbalul se joacă două reprize, trebuie să intrăm concentraţi din primul moment, să avem mai multă încredere, nu să aşteptăm să ne conducă adversarul şi să ştim că nu mai avem nimic de pierdut, ca să începem să jucăm. La pauză, a fost o schimbare pe construcţie, se pare că ne-a ajutat. Nu este o scuză, noi suntem vinovaţi, nu am început meciul cum trebuie.

Reclamă

La meciurile de calificare, nimeni nu te aşteaptă, dacă adversarul te va conduce şi tu după ştii că nu mai ai nimic de pierdut şi începi să joci, va fi prea târziu. Trebuie să revedem greşelile comise, împreună cu Mister, şi să ne pregătim pentru meciul din Moldova.

Trebuie să ducem două reprize. Dacă nu vom duce, suntem conştienţi că nu vom ajunge la european. O singură repriză nu este de ajuns ca să ajungi la un turneu final.

Din păcate, gazonul nu a fost foarte bun, dar şi ei au jucat pe acelaşi gazon, nu este o scuză. Am încercat să ne adaptăm, am întâmpinat probleme pe construcţie, dar repet, nu este o scuză”, a declarat Ionuţ Nedelcearu, la finalul partidei România – Slovenia.

Reclamă 4 / 0/3

Reproşurile făcute de Adrian Mutu lui Edi Iordănescu, după România – Slovenia 1-2

Reproşurile făcute de Adrian Mutu lui Edi Iordănescu, după România – Slovenia 1-2. Antrenorul Rapidului e de părere că jucătorii naţionalei României nu au avut atitudine în prima repriză a amicalului de la Cluj.

Mai mult, Mutu crede că România a jucat mai mult decât trebuia la aşteptare, în loc să facă un pressing.

Au fost două reprize distincte. În prima repriză am făcut un joc slăbuț, nu am contat. În repriza a doua am jucat mai bine. Atitudinea a făcut diferența. În prima repriză am fost fără angajament, pasivi în multe momente. Și le-am permis lor să își desfășoare jocul într-un 3-5-2 interesant.

Iar în a doua repriză cred că echipa României, mai ales spre sfârșit, a reușit să și facă presing, să aibă ocazii. Poate meritau și egalarea la un moment dat. Mai ales jucând acasă, împotriva unei echipe accesibile. Până la urmă era Slovenia, care pe vremuri nu ne punea probleme.

Lipsă de angajament, de atitudine. Am jucat la așteptare prea mult. Când am făcut presing, în repriza a doua ne-am dus sus și am jucat altfel. Chiar dacă Slovenia a trecut din 3-5-2 în 4-4-2, ceea ce a făcut mai ușor jocul nostru”, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și