Închide meniul

Robert Lewandowski a răbufnit la conferință, când a fost întrebat despre Lionel Messi: „De ce m-ai întreba așa ceva? Hai, răspunde-mi!”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 noiembrie 2022, 8:28

Reclamă
Robert Lewandowski a răbufnit la conferință, când a fost întrebat despre Lionel Messi: „De ce m-ai întreba așa ceva? Hai, răspunde-mi!

Robert Lewandowski s-a enervat la conferință, înainte de Cupa Mondială

Robert Lewandowski s-a enervat la conferință, înainte de Cupa Mondială / Profimedia

Robert Lewandowski a răbufnit la conferința de presă, când a fost întrebat despre Lionel Messi. Starul polonez și-a pierdut răbdarea înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar. Un jurnalist l-a întrebat despre presupusul dialog pe care l-a avut cu Messi, după gala Balonului de Aur din 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a primit prestigiosul trofeu în 2021, însă multă lume a considerat că Lewandowski ar fi meritat să câștige, ținând cont de cifrele fabuloase bifate în tricoul lui Bayern Munchen.

Robert Lewandowski a răbufnit la conferința de presă, când a fost întrebat despre Lionel Messi

La mai bine de un an de la acel moment, Robert Lewandowski a fost întrebat dacă va discuta cu Lionel Messi despre subiectul respectiv, la Campionatul Mondial din Qatar, unde naționalele lor se vor înfrunta.

Potrivit cotidianului Marca, atacantul polonez s-a arătat extrem de deranjat și l-a contrat pe jurnalistul respectiv, la conferința de presă. Starul Barcelonei a negat că Messi i-ar fi spus că el ar fi meritat să câștige Balonul de Aur, lăsând de înțeles că totul este o invenție apărută pe rețelele sociale.

Jurnalist: „După tot ce s-a întâmplat în 2021 între tine și Messi, cu Balonul de Aur, crezi că vei putea discuta cu el despre acest subiect la Cupa Mondială?”

Reclamă

Lewandowski: „Nu înțeleg întrebarea ta. De ce m-ai întreba așa ceva? Totul e în regulă între mine și Messi”

Jurnalist: „Te întreb pentru că ai vorbit despre ce a spus Messi”

Lewandowski: „Și ce am zis? Spune-mi, ce am zis?”

Reclamă 4 / 0/3

Jurnalist: „Ai spus că Messi ți-a zis că meritai Balonul de Aur, dar nu te-a votat”

Lewandowski: „Când am spus asta? Unde am spus asta? Hai, te rog, răspunde-mi!”

Jurnalist: „Ai spus-o și Messi ți-a răspuns”

Lewandowski: „Nu am spus ce zici tu, poate ai văzut pe Instagram, dar în realitate nu am zis asta.”

 

Polonia și Argentina se află în aceeași grupă la Cupa Mondială, alături de Mexic și Arabia Saudită. Meciul direct dintre naționalele lui Robert Lewandowski și Lionel Messi se va disputa pe 30 noiembrie, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Lionel Messi a ratat primul antrenament al Argentinei în Qatar, înainte de Campionatul Mondial

Lionel Messi a ratat primul antrenament al Argentinei în Qatar, cu patru zile înainte de debutul echipei Albiceleste la Cupa Mondială 2022.

Messi nu s-a antrenat vineri cu restul jucătorilor, ci s-a pregătit individual în sală, potrivit unei surse din cadrul federaţiei argentiniene, scrie AFP, citat de news.ro.

Naţionala sud-americană a făcut un prim antrenament la Doha pe o căldură sufocantă, însă absenţa lui Messi, jucătorul lui PSG, nu ar avea legătură cu acest lucru.

La antrenament au participat şi jucătorii încă accidentaţi: Lautaro Martinez, Paulo Dybala (cu afecţiuni la coapsă), Papu Gomez (rănit la genunchi) şi Marcos Acuna (pubalgie).

Pe de altă parte, Leo Messi, Angel Di Maria, Rodrigo De Paul, Leandro Paredes şi Nicolas Otamendi nu au apărut pe gazon.

Selecţionata Argentinei va debuta marţi la Cupa Mondială, împotriva naţionalei Arabiei Saudite, în cadrul Grupei C a competiţiei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și