Închide meniul

Robert Lewandowski a răbufnit la conferință, când a fost întrebat despre Lionel Messi: „De ce m-ai întreba așa ceva? Hai, răspunde-mi!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 noiembrie 2022, 8:28

Robert Lewandowski a răbufnit la conferință, când a fost întrebat despre Lionel Messi: „De ce m-ai întreba așa ceva? Hai, răspunde-mi!

Robert Lewandowski s-a enervat la conferință, înainte de Cupa Mondială

Robert Lewandowski s-a enervat la conferință, înainte de Cupa Mondială / Profimedia

Robert Lewandowski a răbufnit la conferința de presă, când a fost întrebat despre Lionel Messi. Starul polonez și-a pierdut răbdarea înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar. Un jurnalist l-a întrebat despre presupusul dialog pe care l-a avut cu Messi, după gala Balonului de Aur din 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a primit prestigiosul trofeu în 2021, însă multă lume a considerat că Lewandowski ar fi meritat să câștige, ținând cont de cifrele fabuloase bifate în tricoul lui Bayern Munchen.

Robert Lewandowski a răbufnit la conferința de presă, când a fost întrebat despre Lionel Messi

La mai bine de un an de la acel moment, Robert Lewandowski a fost întrebat dacă va discuta cu Lionel Messi despre subiectul respectiv, la Campionatul Mondial din Qatar, unde naționalele lor se vor înfrunta.

Potrivit cotidianului Marca, atacantul polonez s-a arătat extrem de deranjat și l-a contrat pe jurnalistul respectiv, la conferința de presă. Starul Barcelonei a negat că Messi i-ar fi spus că el ar fi meritat să câștige Balonul de Aur, lăsând de înțeles că totul este o invenție apărută pe rețelele sociale.

Jurnalist: „După tot ce s-a întâmplat în 2021 între tine și Messi, cu Balonul de Aur, crezi că vei putea discuta cu el despre acest subiect la Cupa Mondială?”

Reclamă

Lewandowski: „Nu înțeleg întrebarea ta. De ce m-ai întreba așa ceva? Totul e în regulă între mine și Messi”

Jurnalist: „Te întreb pentru că ai vorbit despre ce a spus Messi”

Lewandowski: „Și ce am zis? Spune-mi, ce am zis?”

Reclamă 4 / 0/3

Jurnalist: „Ai spus că Messi ți-a zis că meritai Balonul de Aur, dar nu te-a votat”

Lewandowski: „Când am spus asta? Unde am spus asta? Hai, te rog, răspunde-mi!”

Jurnalist: „Ai spus-o și Messi ți-a răspuns”

Lewandowski: „Nu am spus ce zici tu, poate ai văzut pe Instagram, dar în realitate nu am zis asta.”

 

Polonia și Argentina se află în aceeași grupă la Cupa Mondială, alături de Mexic și Arabia Saudită. Meciul direct dintre naționalele lui Robert Lewandowski și Lionel Messi se va disputa pe 30 noiembrie, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Lionel Messi a ratat primul antrenament al Argentinei în Qatar, înainte de Campionatul Mondial

Lionel Messi a ratat primul antrenament al Argentinei în Qatar, cu patru zile înainte de debutul echipei Albiceleste la Cupa Mondială 2022.

Messi nu s-a antrenat vineri cu restul jucătorilor, ci s-a pregătit individual în sală, potrivit unei surse din cadrul federaţiei argentiniene, scrie AFP, citat de news.ro.

Naţionala sud-americană a făcut un prim antrenament la Doha pe o căldură sufocantă, însă absenţa lui Messi, jucătorul lui PSG, nu ar avea legătură cu acest lucru.

La antrenament au participat şi jucătorii încă accidentaţi: Lautaro Martinez, Paulo Dybala (cu afecţiuni la coapsă), Papu Gomez (rănit la genunchi) şi Marcos Acuna (pubalgie).

Pe de altă parte, Leo Messi, Angel Di Maria, Rodrigo De Paul, Leandro Paredes şi Nicolas Otamendi nu au apărut pe gazon.

Selecţionata Argentinei va debuta marţi la Cupa Mondială, împotriva naţionalei Arabiei Saudite, în cadrul Grupei C a competiţiei.

Recomandări
  • Robert Lewandowski a răbufnit la conferința de presă
  • Ce a spus starul polonez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și