Închide meniul

AS.ro LIVE | Tudor Mihăiţă a fost invitatul lui Dan Pavel. Deţinătorul centurii negre la Jiu Jitsu brazilian a venit cu poveşti savuroase

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2022, 10:15 / Actualizat: 24 noiembrie 2022, 11:18

Reclamă
AS.ro LIVE | Tudor Mihăiţă a fost invitatul lui Dan Pavel. Deţinătorul centurii negre la Jiu Jitsu brazilian a venit cu poveşti savuroase

Tudor Mihăiţă, invitatul lui Dan Pavel. Deţinătorul centurii negre la Jiu Jitsu brazilian vine cu poveşti savuroase

Tudor Mihăiţă, la AS.ro LIVE

Tudor Mihăiţă a venit la AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Dan Pavel. Cel care este unul dintre cei mai titraţi antrenori români de Jiu Jitsu brazilian şi MMA a venit cu poveşti savuroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul actorului George Mihăiţă a scris istorie în sporturile de contact. În competiţiile interne şi internaţionale de BJJ a câştigat peste 400 de medalii. Din MMA s-a retras cu un palmares remarcabil, 13-1

Tudor Mihăiţă, invitatul lui Dan Pavel

Tudor Mihăiţă este omul care a adus Jiu Jitsu brazilian în România. Se întâmpla prin 2003. Actualmente antrenor, Tudor a început să deprindă tainele Jiu Jitsu-lui brazilian din poze.

De la învățatul după poze, fiul lui George Mihăiță și asociații săi au ajuns să aibă acum 17 școli.

La vremea respectivă, erau pe internet vreo 20 de tehnici, poze. Văzând pozele astea, l-am luat pe vărul meu, cu vreo 20-25 kg mai mare. Eu am învățat din poze. Am început în 2003, iar în 2007 l-am cunoscut pe instructorul meu din Anglia. Așa a început călătoria mea în Jiu Jitsu brazilian, foarte grea a fost, mai ales la început, nu aveam de unde să învăț.

Reclamă
Reclamă

Astăzi avem 17 cluburi afiliate, în orașele din România, dar și în Moldova sau Kuveit. Jiu Jitsu este din Japonia, modificat în Brazilia, a ajuns în România și acum se întoarce înapoi în lume. Jiu Jitsu brazilian este diferit”, spunea Tudor Mihăiță, anul trecut, la AS.ro LIVE.

Cum a aflat George Mihăiţă ce sport practica fiul său

Tudor Mihăiță i-a ascuns tatălui său faptul că practica Jiu Jitsu brazilian. Antrenorul și-a adus aminte de prima sa luptă, care a avut loc la Barcelona. George Mihăiță a aflat de la televizor că fiul său a câștigat o competiție de Jiu Jitsu brazilian în Ungaria.

M-am dus în Barcelona, eram super novice. M-am dus la începători. Mi-a făcut ăla o tehnică, nu am știut ce mi-a făcut, am renunțat la luptă. M-am uitat după pe filmare ca să văd ce mi-a făcut.

Reclamă

Tata nu a știut, știa că practic ceva. Am fost la o competiție și am luat o medalia, fără să-i spun. Am comentat un meci o dată și partenerul de comentariu a zis: Tudor, cum ai câștigat și tu… Imediat îmi sună telefonul, era tata… Mama mă susține”, a povestit Tudor Mihăiță la AS.ro LIVE.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și