Close

AS.ro LIVE | Tudor Mihăiţă a fost invitatul lui Dan Pavel. Deţinătorul centurii negre la Jiu Jitsu brazilian a venit cu poveşti savuroase

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 24 noiembrie 2022, 10:15
Actualizat: 24 noiembrie 2022, 11:18

Tudor Mihăiţă a venit la AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Dan Pavel. Cel care este unul dintre cei mai titraţi antrenori români de Jiu Jitsu brazilian şi MMA a venit cu poveşti savuroase.

Reclamă
Tudor Mihăiţă

Tudor Mihăiţă, la AS.ro LIVE

Fiul actorului George Mihăiţă a scris istorie în sporturile de contact. În competiţiile interne şi internaţionale de BJJ a câştigat peste 400 de medalii. Din MMA s-a retras cu un palmares remarcabil, 13-1

Reclamă

Tudor Mihăiţă, invitatul lui Dan Pavel

Tudor Mihăiţă este omul care a adus Jiu Jitsu brazilian în România. Se întâmpla prin 2003. Actualmente antrenor, Tudor a început să deprindă tainele Jiu Jitsu-lui brazilian din poze.

De la învățatul după poze, fiul lui George Mihăiță și asociații săi au ajuns să aibă acum 17 școli.

La vremea respectivă, erau pe internet vreo 20 de tehnici, poze. Văzând pozele astea, l-am luat pe vărul meu, cu vreo 20-25 kg mai mare. Eu am învățat din poze. Am început în 2003, iar în 2007 l-am cunoscut pe instructorul meu din Anglia. Așa a început călătoria mea în Jiu Jitsu brazilian, foarte grea a fost, mai ales la început, nu aveam de unde să învăț.

Astăzi avem 17 cluburi afiliate, în orașele din România, dar și în Moldova sau Kuveit. Jiu Jitsu este din Japonia, modificat în Brazilia, a ajuns în România și acum se întoarce înapoi în lume. Jiu Jitsu brazilian este diferit”, spunea Tudor Mihăiță, anul trecut, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Cum a aflat George Mihăiţă ce sport practica fiul său

Tudor Mihăiță i-a ascuns tatălui său faptul că practica Jiu Jitsu brazilian. Antrenorul și-a adus aminte de prima sa luptă, care a avut loc la Barcelona. George Mihăiță a aflat de la televizor că fiul său a câștigat o competiție de Jiu Jitsu brazilian în Ungaria.

M-am dus în Barcelona, eram super novice. M-am dus la începători. Mi-a făcut ăla o tehnică, nu am știut ce mi-a făcut, am renunțat la luptă. M-am uitat după pe filmare ca să văd ce mi-a făcut.

Tata nu a știut, știa că practic ceva. Am fost la o competiție și am luat o medalia, fără să-i spun. Am comentat un meci o dată și partenerul de comentariu a zis: Tudor, cum ai câștigat și tu… Imediat îmi sună telefonul, era tata… Mama mă susține”, a povestit Tudor Mihăiță la AS.ro LIVE.

Reclamă
EMISIUNI
Constantin Din, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
20:57 LIVE SCORECM 2022 | Costa Rica – Germania 0-1 și Japonia – Spania 1-2. Nemţii riscă să fie eliminaţi de la Cupa Mondială 20:55 Denis Alibec, cuvinte uriaşe la adresa lui Gică Hagi: „Asta mi-a spus când am venit! Ştiam că o să mă pună pe picioare!” 20:45 FC Botoşani – FCSB 2-3. Echipa lui Strizu a ajuns la 3 victorii consecutive. Tamm, Compagno şi Edjouma au marcat golurile victoriei 20:26 NEWS ALERTCM 2022 | Roberto Martinez și-a anunțat despărțirea de naționala Belgiei: „Nu mai pot continua!” 19:51 Leo Strizu, moment uluitor pe banca FCSB-ului în timpul meciului cu FC Botoșani: „Cine a dat gol?”. Reacția imediată a lui Mihai Pintilii 19:43 Billel Omrani, gest violent. A spart uşa de la vestiar, iar Gigi Becali a reacţionat imediat 19:34 CM 2022 | Primul mare șoc de la Campionatul Mondial: Belgia, eliminată în grupe! Presa belgiană, la pământ: „Suntem blestemați! Visul s-a terminat!” 18:56 CM 2022 | Croația – Belgia 0-0 și Canada – Maroc 1-2! Belgia, OUT de la Campionatul Mondial! Maroc și Croația, calificate în optimi 18:50 CM 2022 | Cum arată, în timp real, clasamentele grupelor Cupei Mondiale. Argentina și Polonia se alătură echipelor calificate în optimi 18:50 CM 2022 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul Mondial. Grupele, rezultatele, programul complet şi favoritele
Pe același subiect
Frații ”Mineru” se bat în aceeași seară, pe 16 decembrie! Unul la București, celălalt la Moscova
FIGHT • 27 nov., 14:28
Frații ”Mineru” se bat în aceeași seară, pe 16 decembrie! Unul la București, celălalt la Moscova
Gala iFight Heroes ”Bătaie-n Balcani” cu Pascu și Sandu Lungu, pe 16 decembrie la Antena 1 și Antenaplay.ro
FIGHT • 25 nov., 10:41
Gala iFight HEROES ”Bătaie-n Balcani” cu Pascu și Sandu Lungu, pe 16 decembrie la Antena 1 și Antenaplay.ro
Super gală de MMA în direct din Miami, diseară de la 22:00 pe Antenaplay.ro
FIGHT • 18 nov., 23:40
Super gala de MMA, Combate Global, a fost în direct pe AntenaPLAY! Cristian Perez l-a învins pe Gilbert Huila în main-event
Știri
Hello Chef sezonul 4, 23 octombrie 2022: Roxana Blenche şi Macanache
Close