Închide meniul

FABULOS! Cristiano Ronaldo, ofertat de o echipă din România! I s-a propus oficial salariul minim pe economie :)

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 noiembrie 2022, 17:36

Reclamă
FABULOS! Cristiano Ronaldo, ofertat de o echipă din România! I s-a propus oficial salariul minim pe economie :)

Cristiano Ronaldo, oferta de o echipă din România

Cristiano Ronaldo, în timpul interviului cu Piers Morgan / Profimedia

Cristiano Ronaldo, ofertat de o echipă din România! I s-a propus să vină să joace până în vara anului viitor şi să fie plătit cu salariul minim pe economie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a devenit jucător liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Manchester United. Iar oferte nu au întârziat să apară. Echipa din Liga 3, Steagul Roșu Brașov, a postat pe Twitter oferta pe care i-a făcut-o lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, ofertat de o echipă din România

Conducerea noastră a ajuns la un acord pentru a-i oferi lui Cristiano un contract până la finalul acestui sezon. Contractul de 516,35 euro (2.550 lei) arată cât de serioși suntem în a construi o echipă care poate accede în play-off-ul Ligii 3 și ataca promovarea”, a postat clubul braşovean.

Cristiano Ronaldo şi-a reziliat contractul cu Manchester United

Manchester United a anunțat oficial plecarea lui Cristiano Ronaldo. Cele două părți au rupt contractul de comun acord, a anunțat clubul englez. Înțelegerea dintre clubul de pe Old Trafford și starul portughez a fost întreruptă de comun acord, iar Cristiano Ronaldo nu va mai juca pentru Manchester United după încheierea Campionatului Mondial din Qatar.

Reclamă

„Cristiano Ronaldo urmează să părăsească Manchester United de comun acord, cu efect imediat. Clubul îi mulțumește pentru contribuția sa imensă în cele două perioade petrecute pe Old Trafford, în care a reușit 145 de goluri în 346 de apariții, și îi urează succes lui și familiei sale pentru viitor.

Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe continuarea progresului echipei sub Erik ten Hag și să lucreze împreună pentru a obține succes pe teren”, se arată în comunicatul oficial emis marți de Manchester United.

Decizia de marţi vine după ce Cristiano Ronaldo a declarat recent, într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV, că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unul dintre gemeni.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a făcut până acum unul dintre cele mai slabe sezoane din carieră, reușind un singur gol în 10 apariții în Premier League. Sub comanda lui Erik ten Hag, starul lusitan a fost „retrogradat” pe banca de rezerve. El revenise la United în august 2021.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și