Închide meniul

Constantin Budescu e gata să ducă naţionala României la EURO 2024: „Mai am de jucat mult!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2022, 22:24

Constantin Budescu e gata să ducă naţionala României la EURO 2024: „Mai am de jucat mult!

Constantin Budescu, în cadrul unui interviu pentru AntenaSport

Captură Antena Sport

Constantin Budescu e gata să ducă naţionala României la EURO 2024. Budescu spune că are nevoie de evoluţii bune la Petrolul pentru ca selecţionerul Edi Iordănescu să îl cheme din nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu e pus pe fapte mari. „Magicianul” de la Petrolul crede că poate să ajute naţionala României să se califice la Campionatul European din 2024.

Constantin Budescu e gata să ducă naţionala României la EURO 2024

Nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Eu mai am de jucat mult, și dacă o să am evoluții bune probabil că o să ajung din nou la echipa națională. Dar, prima dată trebuie să joc bine aici, la echipa de club, pentru că vin după o perioadă grea, după o accidentare destul de serioasă și sper ca de la anul să fie totul în regulă, a spus Constantin Budescu pentru prosport.ro.

Edi Iordănescu, mesaj pentru toți românii după victoria cu Moldova

Edi Iordănescu a transmis un mesaj pentru toți românii, după victoria categorică din meciul amical cu Moldova, scor 5-0. Selecționerul „tricolorilor” a profitat de moment și le-a urat la mulți ani de Ziua Națională, de peste 10 zile.

Iordănescu le-a promis românilor că va califica naționala la un Campionat European. Următoarea șansă este la EURO 2024. Preliminariile pentru turneul final din Germania vor avea loc anul viitor.

Reclamă

Edi Iordănescu a vorbit și despre meciurile cu Slovenia, 1-2, și Moldova, 5-0, în care a folosit toți jucătorii din lot, în afară de portarul Mihai Popa, de la FC Voluntari.

Selecționerul României își dorește să-i vadă înapoi sub „tricolor” pe Vlad Chiricheș și Florin Niță.

„Suntem la cald şi nu vreau să fac foarte multe aprecieri. Zilele următoare vom analiza şi vom trage concluzii. Cred că per total a fost o acţiune reuşită din multe puncte de vedere. Strategia aleasă a fost una inspirată. Debutăm 9 jucători foarte tineri, azi 23 de ani media de vârstă. Cred că e cea mai tânără echipă a României din istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa a făcut un joc bun, a avut tonus, a avut alt curaj decât am arătat cu Slovenia. Sigur, lumea etichetează repede, dar să nu uităm că am întâlnit prima garnitură a Sloveniei şi a Moldovei. Am arătat 3 reprize bune şi foarte bune. Regret că ne-a lipsit puţină atenţie să avem un rezultat mai bun şi cu Slovenia.

Sunt jucători care ies la rampă, care dau semne că pot lărgi grupul nostru. Avem în momentul ăsta în echipă 3 jucători care acum 7 luni erau în liga a doua. Fotbalul românesc are potenţial şi eu zic că are şi viitor. 9 debutanţi, îmi pare rău că şi pe Popică nu am putut să îl ajutăm.

O să continui linia pe care am avut-o din februarie, suntem foarte atenţi. Nu e uşor nici pentru mine. Mă gândesc la Chiricheş, la Niţă… va fi o experienţă foarte bună pentru mine în Qatar. Cinci zile, 10 jocuri.

Vine 1 decembrie, pentru toţi românii: unitate şi la mulţi ani. Vom fi la European!”, a spus Edi Iordănescu la sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și