Închide meniul

Moldova – România 0-5. Naționala lui Edi Iordănescu a dat recital de goluri la Chișinău! 5 marcatori diferiți, în ultimul meci din 2022

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2022, 22:24

Moldova – România 0-5. Naționala lui Edi Iordănescu a dat recital de goluri la Chișinău! 5 marcatori diferiți, în ultimul meci din 2022

Edi Iordănescu este selecționerul României

Profimedia

Moldova – România 0-5. Naționala lui Edi Iordănescu a dat recital de goluri la Chișinău. Au fost 5 marcatori diferiți pentru „tricolori”, în meciul amical de peste Prut. Olimpiu Moruțan, Denis Drăguș, Alex Cicâldău, Daniel Paraschiv și Adrian Rus au înscris golurile naționalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost primele goluri marcate de Moruțan, Paraschiv și Rus pentru națională.

Moldova – România 0-5. Naționala lui Edi Iordănescu a dat recital de goluri la Chișinău

FINAL. Moldova – România 0-5. Naționala lui Edi Iordănescu a dat recital de goluri la Chișinău, în ultimul meci jucat în 2022.

Min 89. GOOOOL România! Adrian Rus marchează primul său gol la națională, cu un șut din interiorul careului.

Min 71. GOOOL România! Daniel Paraschiv a marcat din penalty, după ce tot el l-a obținut. Atacantul de la FC Hermannstadt se află la debutul pentru națională și abia fusese introdus pe teren, cu un minut în urmă.

Reclamă

Min 61. GOOOL România! Alex Cicâldău marchează un gol fantastic, din lovitură liberă. Mingea a zburat peste zid, puternic, direct în vinclu. Este al 3-lea gol marcat de Cicâldău pentru naționala României.

Min 40. GOOOOL România! Denis Drăguș înscrie cu un șut în forță, din afara careului. Este al doilea gol marcat de tânărul atacant în două meciuri, la națională. Drăguș a înscris și în meciul precedent, cu Slovenia, pierdut de „tricolori” cu 2-1.

Min 21. Bară pentru România! Denis Drăguș trimite în transversală.

Reclamă 4 / 0/3

Min 9. GOOOOL România! Olimpiu Moruțan a marcat un gol superb, cu un șut puternic de la marginea careului. Mingea s-a dus la colțul lung, fără speranțe pentru portarul Moldovei. Este primul gol marcat de Moruțan în tricoul naționalei, la cea de-a 5-a apariție.

Min 1. A început meciul dintre Moldova și România!

Update 19.00: A apărut echipa de start a României! Ștefan Târnovanu debutează în poarta naționalei noastre.

România: 12. Târnovanu – 4. Manea, 17. Rus, 15. Burcă-cpt., 2. Opruț – 20. Olaru, 6. Băluță, 10. Cicâldău – 21. Moruțan, 9. Pușcaș, 7. Drăguș

Rezerve: 1. Moldovan, 16. Popa – 3. Vătăjelu, 5. Nedelcearu, 8. Ștefănescu, 11. Petrila, 13. Pantea, 14. M. Marin, 19. Paraschiv, 22. Drăgușin, 23. Cordea, 24. Sefer, 25. Păun, 26. Boloca

Selecționer: Edi Iordănescu

Edi Iordănescu e gata să ducă România la un turneu final. Garantează pentru calificare!

Edi Iordănescu e gata să ducă România, după o pauză de 8 ani, la un turneu final de Campionat European. Tricolorii visează cu ochii deschişi să obţină calificarea la EURO 2024. Selecţionerul naţionalei garantează că îşi va îndeplini obiectivul şi că îi va face fericiţi pe fani!

Reclamă

Amicalul Moldova – România este ultimul test pe care îl va avea reprezentativa noastră înaintea startului preliminariilor EURO 2024. În luna martie, jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu au programate confruntările cu Andorra şi Belarus.

E foarte important ca atunci când ne reunim în martie, ultimul meci să fie unul din care să ne putem inspira. Este o provocare pentru mine ca să reuşesc împreună cu echipa şi cu stafful meu să uniformizăm reprizele, am discutat despre asta şi am convenit că e adevărat, nu legăm reprize bune. Ne împărţim reprizele şi momente din repriză. Dacă voi reuşi să fac echipa să lucreze mai mult împreună, să se implice mai mult în toate momentele jocurilor, să interpreteze mult mai coerent momentele jocului… cu siguranţă ne vom ridica nivelul şi vă garantez că vom fi la Campionatul European.

Am convingere că ne vom califica. Dacă vom continua lucrurile pe care le facem vom fi cu siguranță eficienți, nu se vede ce se întâmplă în restul zilelor, prin comparație cu momentul în care am venit simt preocuparea grupului de a funcționa împreună, o altă concentrare la antrenamente, un grad mai mare de asimilare. Văd altă convingere de a lupta și încredere că avem șansa noastră în grupă.

Dacă vom îmbunătăți momentele jocului și vom avea alt curaj în joc, fiți siguri că România va fi la Euro. E convingerea mea, e încrederea mea, bazată pe argumente. Sunt sigur că putem duce împreună echipa națională la Euro, avem nevoie și de puțină șansă, șansa de a avea jucătorii sănătoși și capacitatea lor de a se impune la club”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Cele mai tari meciuri ale României din preliminariile EURO 2024 vor putea fi urmărite pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Tricolorii au fost repartizaţi în Grupa I, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și