Închide meniul
Video

Octavian Popescu, în formă de vis la antrenamente! „Perla” de la FCSB face spectacol şi marchează pe „bandă rulantă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 noiembrie 2022, 17:16

Octavian Popescu, FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Octavian Popescu a arătat o formă de vis, la ultimele antrenamente de la FCSB. „Perla” lui Gigi Becali a făcut spectacol prin driblingurile sale, şi a marcat „pe bandă rulantă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB urmează o perioadă „de foc”, iar Octavian Popescu se pregăteşte din plin pentru a face faţă ritmului infernal! Roş-albaştrii se vor duela cu Botoşani, Mioveni, Chindia şi CFR Cluj, într-un interval de doar 15 zile. Mai mult decât atât, trupa lui Mihai Pintilii va mai disputa meciul decisiv din Cupa României, tot cu moldovenii patronaţi de Valeriu Iftime, în aceeaşi perioadă.

Octavian Popescu, în formă de vis la antrenamente! „Perla” de la FCSB marchează pe bandă rulantă

Octavian Popescu a postat un filmuleţ pe contul oficial de Instagram! Tânărul mijlocaş este suprins în timpul unui antrenament, acolo unde face spectacol! Jucătorul pe care Gigi Becali speră să ia milioane de euro marchează „la foc continuu”, impresionându-şi coechipierii.

Totodată, Tavi Popescu a surprins şi prin driblingurile sale, care duc cu gândul la Neymar, de la care jucătorul lui Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că se inspiră.

Octavian Popescu traversează o formă excelentă, după un start de sezon foarte modest, în care ajunsese chiar rezervă. În ultimele două partide din Liga 1, cu Mihai Pintilii pe bancă, „perla” roş-albaştrilor a marcat două goluri, în victoriile cu FC U Craiova 1948 şi Rapid. Totodată, în derby-ul cu giuleştenii, Popescu a reuşit şi un assist, la golul marcat de Andrei Cordea.

Reclamă

Mai mult decât atât, Octavian Popescu a marcat şi pentru naţionala U21 a României. „Tricolorii mici” au disputat un amical contra celor de la CSA Steaua, amical în care jucătorul FCSB-ului a deschis scorul în primul minut.

Adrian Ilie nu este impresionat de Octavian Popescu, deşi „perla” de la FCSB a marcat în ultimele două runde

Adrian Ilie nu este impresionat de forma arătată de Octavian Popescu în ultimele meciuri ale FCSB-ului. Fostul internaţional român este de părere că mijlocaşul roş-albaştrilor este departe de potenţialul său maxim.

„Cobra” a declarat că „perla” lui Gigi Becali trebuie să-şi asume mai mult responsabilitatea pe parcursul partidelor, şi totodată să nu se ferească de duelurile unu contra unu, mărturisind că „merită tăvălit”.

Reclamă 4 / 0/3

„Execuţia lui Tavi a fost foarte frumoasă. Are o biomecanică a lovirii mingii, dar trebuie să fie mai constant în joc. A marcat, dar nu a avut atât de multe reuşite ca în meciul cu Rapid. Mai constant. Am impresia că deocamdată joacă la 30% din potenţial. Are calitate, vreau să îl văd că îi ia unu la unu pe adversari.

Să nu greşească multe mingi, să intre mai mult în combinaţie. Să fie mingea mai mult la el. Să îşi asume anumite lucururi, aşa cum anul trecut îşi asuma să tragă de la 25-30 de metri. Acum nu îşi mai asumă. Merita să fie tăvălit.

Dacă ajungi la un nivel de joc şi o faci bine, nu poţi să dai mult înapoi. Ai perioade în care joci mai slab, dar nici chiar aşa. Sunt fluctuaţiile foarte mari. De asta spun că trebuie să fie mai constant. Văd că Pintilii îi dă încredere şi cred că va fi din ce în ce mai bun”, a declarat Adrian Ilie, pentru Fanatik.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și